dinsdag 28 juni 2016

Rolgordijn draaikiepraam praxis

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Wil je je slaapkamer goed verduisteren?


Rolgordijnen op maat kopen bij Praxis. Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres.

Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen. Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren. Het rooster is dikker dan het kozijn, dus het rolgordijn zou onder het rooster op het kozijn geplaatst moeten worden. Als het kan, gaat dit dan erg ten koste van de verduistering? Of is het handiger om voor een andere vorm van raamdecoratie te gaan?


U heeft gelijk want Velux is inderdaad erg duur. Wij hebben de ondertussen de nodige rolgordijnen geprobeerd en zijn uiteindenlijk toch bij Velux beland. Voor ons was goedkoop , duurkoop.


Na keer allerlei toestanden heben we nu alweer ruim jaar plezier van dat velux rolgordijn. Mischien dat er nu ondertussen betere op de markt zijn. Eenvoudig je Decosol roljaloezie of rolgordijn zonder schroeven bevestigen op je draaikiepraam Ideaal voor draaikiepramen Door middel van deze plaksteunen bevestig je eenvoudig je Decosol draaikiepraamrolgordijn of -roljaloezie op een draaikiepraam.


Je hoeft niet te boren of te schroeven in je kozijn, de steun klemt op de bovenzijde van het raam. Vervolgens bevestig je de montagesteun in de klemsteun. Goed slapen is voor iedereen belangrijk.


Met een verduisterend rolgordijn slaapt u beter en langer!

Een cassette rolgordijn met zijgeleiders bijvoorbeeld zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen licht binnen komt. Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt. Bij Praxis vind je heel veel horren voor ramen, maar ook hordeuren. Je kunt bij Praxis altijd een geschikte raamhor kopen. Monteer dan ook deze handige spandraden, die ervoor zorgen dat uw rolgordijn niet gaat klapperen.


Heb je een KARWEI rolgordijn op een draaikiepraam of deur bevestigd? De draden worden langs de stof van boven naar beneden geplaatst en in speciale steunen vastgezet. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met kunststof strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld.


Zo hebben we speciale rolgordijnen , duo rolgordijnen , plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts