maandag 20 juni 2016

Bootlak

Bootlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Alle Parketlak vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het aanbrengen van bootlak kan het beste met een verniskwast of een roller.


Bootlak

Bootverfshop heeft niet alleen bootlakken van de beste merken maar ook schuur- en schildersgereedschappen. Of het nu gaat om schuurpapier, maskers, kwasten of afplakmateriaal, wij hebben het allemaal op voorraad. Daarnaast geeft het een high gloss finish.


Vaak is bootlak duurder in aanschaf en moeilijker te verwerken (volledig gladde ondergrond vereist). De voordelen van deze bootlak zijn dat deze optimaal vloeiend is en een hoge kleur- en dekkracht een zeer goede buitenduurzaamhei water- en weerbestendig, lang glansbehoud en een zeer goede buitenduurzaamheid. Van een blanke bootlak tot andere toepassingen, wij zorgen ervoor dat je die online en bij ons in de winkel in Akersloot kunt kopen.


Bootlak

We zetten een aantal belangrijke eigenschappen van bootlak voor je op een rij. International en andere A-merken. Ontdek de verschillende toepassingen. Advies door verfspecialisten. Gratis verzending vanaf €50.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ook is de lak geschikt voor o. Bootlak of antifouling nodig? Voor particulieren en professionals de beste! Epifanes, al ruim 1jaar ervaring in jachtlakken en verven. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters.


Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en. In onze webshop vindt u een ruim assortiment lakken (blanke lak en kleuren) voor boten en schepen voor de professionele eindgebruiker. Wij breiden het online aanbod van deze lakken doorlopend uit.


Zeer hoogglanzende, klassieke eencomponent schildersaflak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. Een goede blanke bootlak , bootlak wit of bootlak mat nodig? De breedste keuze en de beste bootlak vind je in onze webshop verfwinkel.


Bootlak

Met een ruim gamma aan topmerken en professioneel advies staan wij voor jou en jouw boot klaar. Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren voor verftechnisch advies. De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld.


Het kenmerkt zich door haar goede vloei-eigenschappen, waardoor DD Lak eenvoudig te verwerken is met een kwast of roller. Deze bootlak is daardoor ook zeer geschikt voor schilders met gemiddeld tot weinig ervaring. Rambo jachtlak transparant hoogglans blank 250ml is perfect voor het blank afwerken van hout buiten en de houten opbouw van boten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts