vrijdag 3 juni 2016

Feng shui kleuren woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Bestel direct jouw woonkamer op beslist.

Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Het geheel moet immers wel een kloppend plaatje zijn. Gebruik van kleur in de woonkamer. Het gebruik van kleur is belangrijk in de Feng Shui.


Kleur is allesbepalend als het neerkomt op een sfeer in een kamer. In de woonkamer is het raadzaam om niet te felle kleuren te kiezen. De kleuren mogen wel wat feller dan bijvoorbeeld in de slaapkamer. Feng shui gaat verder dan alleen het plaatsen van je meubels op een manier dat de chi vrij kan stromen.


In feng shui worden kleuren gebruikt volgens de vijf elementen theorie. Elke kleur is een uitdrukking van een van de vijf feng shui elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. Je woonkamer inrichten volgens Feng Shui.


De woonkamer is de ruimte waar alles gebeurt.

Je spendeert er tijd met familie en vrienden, het is een ruimte om te ontspannen en te genieten van je woning. Een rechthoekige of vierkante kamer is het beste. Holistik keek mee over zijn schouder en stak van alles op over voordeuren, slaapkamers, tuinen en balkons. Ken je The Wonderful Wizard of Oz nog?


L-vormige kamers kan je rechthoekige karakters geven door delen af te schermen met gordijnen, kasten of room dividers. Zorg voor een groot familieportret om het familie-element te benadrukken. Dit zorgt voor positieve feng shui. Feng Shui tips voor een woonkamer waar je écht blij van wordt. Het is belangrijk dat de woonkamer niet hoger is dan de eetkamer.


Spiegels in de kamer moeten niet de voordeur weerspiegelen, dat is slecht voor de feng shui. Snelle levering en gratis retour! Volgens de feng shui is de woonkamer een ruimte waarin we ontspannen. Het midden oftewel het centrum van deze ruimte zou (afgezien van eventueel een kleed en kleine tafel) vrij moeten blijven.


Zo geniet je van ruimte en heb je ook ruim zicht in je woonkamer wat de sfeer positief beïnvloedt. En wat we als kleur ervaren is eveneens licht. Het zijn eigenlijk richtlijnen hoe je ruimtes kunt indelen zodat je er een goed gevoel van krijgt. Beken kleur in de woonkamer.


Je hebt inmiddels wel begrepen dat het niet zou eenvoudig is om zelf een goede harmonie te creëren. Wel kun je zorgen dat alle elementen in iedere kamer aanwezig zijn. Zo richt je je woonkamer in volgens feng shui -principes. Je hebt ongetwijfeld weleens van feng shui gehoor de Chinese leer die gaat over de invloeden van de omgeving op het welzijn en geluk van de mens.


Voor haar is het al meer dan twintig jaar de meest praktische en voor de hand liggende tool om geluk en welzijn in je leven uit te nodigen. In je huis én in je kleding. Meer energie, rust en innerlijk balans door het toepassen van Feng Shui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts