vrijdag 24 juni 2016

Behang safari

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. In the jungle, the mighty jungle.


Beleef spannende avonturen met dit heerlijke Safari behang van Ferm Living.

BEHANG WANDGROTE AFBEELDING. Leuk setje met unieke ansichtkaarten. Handgeschilderd door Annet Weelink en digitaal gedrukt op hoogwaardig papier. Gegarandeerd de laagste prijs! Voor het aanbrengen van behang is het belangrijk dat u altijd eerst onze bijgeleverde gebruiksaanwijzing goed doorleest voordat u begint.


Wij adviseren u ook de WT instructievideo op onze site te bekijken. Bij het Jungle behang Safari hebben wij ook hele leuke bijpassende muurstickers in voorraad.

Rasch African Queen Deze collectie is even opwindend en boeiend als een safari en even elegant en exotisch als de dieren van Afrika. Zij straalt uit wat de natuur zo uniek en kostbaar maakt – de talloze patronen en structuren. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Als u van een afbeelding van enkel die Lees meer r kunt genieten, dan kunt u zeker genieten van de vele safari -dieren die in abstract of fotografisch format op fotobehang staan afgebeeld.


Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Wij produceren foto behang op vlies behang. Fotobehang op maat gemaakt. De safaridieren zijn non-woven geprint, dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Dit behang heet niet voor niets safari dance.


Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben. Rolafmetingen: 10m x 52cm. Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten.

Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Nofred is een Scandinavische maker van meubilair en andere interieuraankleding voor kinderen. Een kinderstoeltje, een kindertafel, behang kinderkamer of een speelklee ze hebben het allemaal. Hun inzet is het ontwerpen en maken van mooie, opvallende en speelse meubels en accessoires voor de kinderkamer.


Behang kinderkamer Safari van NOFRED. Wasinstructies: je kan het behang reinigen met een vochtige doek. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten.


Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie. Aanbrengen zoals ieder ander behang Duidelijke plakinstructie wordt bijgeleverd Let op: Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk. Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina. Het decoratie behang bestaat uit stukken van elk cm.


Geen lange stukken zo is het eenvoudiger te verwerken. Het foto behang brengt u aan met behanglijm voor zwaar papier zoals de behanglijm van Perfax kleur PAARS (niet inbegrepen) Dieren in de Jungle Foto-, posterbehang. Cole and Son Safari Dance behang heeft een vrolijk dessin van olifanten die op de Afrikaanse vlakte dansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts