maandag 20 juni 2016

Rustic house doctor

Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 50. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Rustic house doctor

Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten. Het glazuur varieert in grijze en blauwe tinten die samen in een rustieke look smelten.


Deze schaal is ideaal voor het serveren knapperige zomer salades, aantrekkelijk desserts of gewoon lekker voor je yoghurt ontbijtje. Natuurlijk zijn de borden, kommen en schaaltjes goed met elkaar te combineren. Dit servies is gemaakt van keramiek en afgewerkt met een glanzende glazuur in een grijsblauwe tint. Dit rustieke servies is met de hand gemaakt en varieert daarom in kleur en patroon, waardoor elke afzonderlijke item uniek is.


Rustic house doctor

Verras jij je lief, moeder, vriendin of kids graag met een lekker ontbijtje op de vroege ochtend in het weekend? De mooie en stoere porseleinen ontbijtborden toveren jouw ontbijtjes om tot een waar feestje. Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken.


Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer. Ben je op zoek naar een mok die je dagelijks gaat gebruiken of toch naar iets specialers? We hebben het allemaal voor je klaar staan.


Rustic house doctor

Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. Alle tuinartikelen vind je op beslist. Stiekem best fijn, want wie houdt er nou echt van afwassen? Volledige collectie op voorraad.


Snel in huis, gratis verzonden vanaf 7-. Het bord is handgemaakt van porselein en heeft een mooie glans in grijs en blauw. Elke bord is uniek en heeft een unieke uitstraling die bijdraagt aan een rustieke uitstraling. Hang een mooie plank op en zet daar je Rustic servies verzameling op. Of wellicht heb jij zo’n leuke trolley in je keuken, dé plek om je Rustic servies op uit te stallen!


Rustic house doctor

House Doctor is een Deens merk. Het enige ‘kastje’ waar jouw Rustic servies tijdelijk een plekje mag vinden is de vaatwasser. Ceramic brings warmth and personality to your table. The plate is perfect for those days where you want to do something extra with your table setting.


De porseleinen kom is uniek doordat hij volledig handgemaakt is en zijn robuuste uiterlijk zal goed matchen in jouw industriële of Scandinavische woonstijl! Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Kamers vrij in Inhouse Hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts