maandag 20 juni 2016

Teak behandelen buiten

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Een Old teak greywash geeft een teakhouten tuinmeubel een robuuste en stoere look. Ben je in het bezit van een teakhouten tuinmeubel voorzien van old teak greywash? Dan is het niet mogelijk om deze te behandelen. Deze tuinmeubelen zijn namelijk al voorzien van een (grey)wash.


Teakhout behandelen buiten. Van nature is teakhout zeer duurzaam. Het bevat oliën die ervoor zorgen dat het hout goed tegen vocht en water kan. Het is geen toeval dat boten vaak een dek van teakhout hebben.


Behandeld teak : kan dat buiten blijven staan in de regen? Snel na het aanbrengen zijn onze producten droog en zullen zij uw tuinmeubelen beschermen tegen zon, regen en sneeuw. Maakt het uit in welke tijd van het jaar ik mijn teak meubelen behandel? Teak tafel behandelen met groene zeep. Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen.


Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen. Als u nog een teak tafel gaat aanschaffen of u heeft net een teak tafel gekocht is het altijd moeilijk om te beslissen of deze moet worden behandeld. Hieronder enkele mogelijkheden. Onderhoud teakhouten tafel 1. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen.


Teak behandelen buiten

Dit, om de toenemende vraag naar teak op te vangen en de bedreiging van de natuurlijke groeiplaats van de teakboom tegen te gaan. Dit zorgt voor grote verschillen in bijvoorbeeld de hardheid of kleur van teak. Ben je opzoek naar de aller beste kwaliteit teak , dan moet je teak uit Oost-Java hebben. Net als alle andere tuinmeubelen is het belangrijk de teak tuinmeubelen goed te onderhouden.


Daarmee verleng je immers vaak de levensduur van de meubelen. Voor ons gematigde zeeklimaat is teakhout voor buiten een ideale houtsoort. De teak tuinmeubelen die Teak.


En als u wilt kunt u dat zo laten. Ze zijn bestand tegen houtrot, UV stralen, insecten en extreme temperatuurswisselingen. Kleur behouden of laten vergrijzen.


Teak heeft van nature de neiging om te vergrijzen en zelfs zilvergrijs te worden. Klik hier voor de detail informatie van Teak olie. Bestelt u een jerrycan olie?


U kunt de jerrycan dan eenvoudig openen en sluiten en de olie aftappen zonder te knoeien. Dit heeft verder geen invloed op de levensduur van het hout. Om uw tuinset op kleur te houden kunt u het behandelen met teak olie. Teak eettafel en teak stoelen voor binnen, buiten gebruiken.


Neem deze mooie teak eettafel met teak stoelen. Deze teak tafel heeft geen speciale groeven tussen de planken. Omdat de groeven niet in de tafel zijn, kan allereerst het water niet weglopen.


Teak behandelen buiten

Teak is een hardhout soort die door zijn natuurlijke oliën een beetje vet aan doet voelen. Door teak houten meubelen regelmatig te behandelen met teakolie of teaksealer wordt de natuurlijke goudbruine kleur van teak langer behouden. Onbehandeld teakhout vergrijst na verloop van tijd. Daarnaast beschermt teakolie of sealer uw teakmeubelen tegen water en vuil, waardoor de levensduur van teak hout verlengd wordt. In teak zit een bepaalde olie, daarom is het hout ook zeer geschikt om voor buiten te gebruiken.


Deze olie zorgt ook al voor een eigen beschermlaag, het is een zeer vettige houtsoort. Zo kun je teak meubelen beschermen. Omdat de tafel en stoelen vaak het hele jaar buiten blijven staan, kan het handig zijn om de teak meubelen te beschermen.


Teak behandelen buiten

Volgens mij hoeft teak niet te worden behandeld , maar het kan wel - met teak olie. Weet het niet, maar het feit dat je dit niet hebt gebruikt, mag niks, maar dan ook niks doen aan de duurzaamheid van het hout. Er zullen hier wel posters zijn die meer weten over teak , maar ik denk dat die verkoper maar wat uit zijn nek kletst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts