maandag 13 juni 2016

Dino behang

Dino behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Vind hier alle deals in National! Zoek je dinosaurus behang ? Kijk in onze winkel voor een groot assortiment dinosaurus behang en dino stickers.


Review toevoegen Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Knalgroene dino ’s op een ecru achtegrond of gele dino ’s op een legergroene achtergrond – bij Wooll vind je twee soorten dino behang. Het fijne bij deze webshop is dat je er een proefstaaltje op kan vragen. Zo kan je het behang eerst goed bekijken voordat je het bestelt. Deal bezoek ook onze showroom!


Dino behang komt meestal voor in vrij drukke designs. Hierdoor zal je het niet snel in je eigen huiskamer vinden passen. Kinderen zijn echter vaak gek op dinosaurussen en alles wat daarbij hoort, op hun slaapkamers is het daardoor een leuk idee om de muren te behangen met dit behang. Het is daarom prettig dat dino behang in veel verschillende.


Dino behang

Stoer dino behang in de monochrome stijl voor de kinderkamer. Dit stoere behang met dino ’s is een echte eyecatcher op de kinderkamer. Voor zowel kleine jongens als meisjes. Door de lijntekeningen geschikt voor zowel de kleine dinofans als de grotere.


De zwart witte illustraties passen zowel bij kleur als zwart wit. Je kind zal hier naar blijven kijken want er is elke keer wat spannends en wat nieuws te bekijken! Al zijn ze alweer zo`n miljoen jaar geleden uitgestorven, dino`s zijn weer helemaal terug. Wil je het behang na verloop van tijd vervangen door een nieuw design?


Dan is dit nu een fluitje van een cent, want het behang van Pepperwall is namelijk direct afstripbaar. Het dino behang is gedrukt op mat vliesbehang. Vliesbehang is makkelijk en snel aan te brengen zonder behangtafel.


De muur wordt rechtstreeks ingesmeerd met behangplaksel i. Voor de gehele behangcollectie van Hip Huisje klik hier. Neem een kijkje in de grootste dinosauruswinkel van Europa. Je vindt er veel dinosaurus feestartikelen en originele en unieke dinoproducten. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Makkelijk bestellen en snel leverbaar. Behang en behangranden met dinosauriers. Dino ’s zijn nog steeds super cool. Wij produceren al het behang zelf. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Of je nu houdt van klassiek, retro of kleurrijk, je vindt het in ons assortiment. Kom naar BAUHAUS en laat je inspireren door onze behangafdeling.


Weet je nog niet goed wat je wilt? We helpen je op weg met onze behangboekservice. Het populaire fotobehang uit de serie Junior Wallpower bestaat uit banen wat grote afbeelding wordt. Dit foto behang is niet alleen supergaaf voor op de kinderkamer maar zeer zeker ook voor in de rest van uw huis!


Dit behang is een afwasbaar vliesbehang. Geef je wand een romantische, uitbundige of kleurige uitstraling met Eijffinger wallpaper. Het kleurgebruik is daarnaast ook prachtig en makkelijk te combineren met andere leuke dino producten zoals beddengoe accessoires voor aan de muur en leuke producten zoals dino knuffels.


Dino behang

Allen te verkrijgen in onze shop! Al deze ‘ behangen op maat’ zijn te bestellen in vrijwel elk gewenst formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts