dinsdag 21 juni 2016

Alphatex iq mat

Alphatex iq mat

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens Alphatex IQ mat voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Je mag Automatten altijd gratis omruilen.


Winparts garandeert een goede pasvorm. Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix. Na de voorbehandeling tweemaal behandelen met Alphatex IQ Mat.


Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque.


Alphatex iq mat

Afwerken met twee lagen Alphatex IQ Mat. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Het is een matte buitenmuurverf, waarmee je kunt vertrouwen op een uitstekende bescherming.


Het is een hoogwaardige keuze, populair bij ervaren doe-het-zelvers en bij professionals. Deze muurverf heeft een zeer hoge dekking en duurzaamheid. Uitstekend beschermende, matte buitenmuurverf met een hoge dekking. Lees de volledige productomschrijving.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Deze matte muurverf kun je ideaal binnen en buiten toe passen op schone, vetvrije, draagkrachtige, niet zuigende ondergronden. Indien de ondergrond te zuigend is, moet deze voorgestreken worden met een voorstrijkmiddel. Je kunt hem zelfs afspuiten met een hogedrukreiniger. Dat wil wel wat zeggen over deze kwaliteit natuurlijk.


Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Vergelijk alle prijzen en bespaar tot wel via kiesproduct. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.


Alphatex iq mat

Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bellen kan natuurlijk ook! Nu met meer dan korting. Ook zeer geschikt als extra reinigbare muurverf voor in een keuken, badkamer, kinderkamer, toilet e. Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. De Alphatex IQ heeft een zijdeglanzende uitstraling.


De kwaliteit wordt ook veelvuldig binnen gebruikt, vooral in ruimtes waar wel eens geboend moet worden. Ook dit is een verspuitbare verf, maar deze kan naast een airless ook met een airmix worden verspoten. Een laatste punt waar IQ zich zeer positief op onderscheidt is zijn rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts