woensdag 22 juni 2016

Rolluiken roma

Boek nú betrouwbaar en snel bij Bebsy. Rome is beoordeeld met een 4. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Roma heeft zich ontwikkeld tot marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland en is een van de drie grootste zonweringsproducenten van Europa. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering.


Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik.

Roma produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in 2Ralkleuren standaard. ROMA rolluiken met motor liepen al veel stiller dan collega rolluiken. Dit komt door de trillingvrije ophanging. Hiermee wordt van het normale motorgeluid gereduceerd. Roma rolluiken onderscheiden zich door techniek, design en keuzevrijheid.


Zo levert Roma de kleinst mogelijke kastmaten. Bovendien heeft u, zonder meerprijs, keuze uit kastvormen, lamel-typen en meer dan 3RAL kleuren voor kast en geleiders. Roma biedt een aantal verschillende vormen van rolluiken.

U heeft keuze uit een opbouwrolluik, inbouwrolluik, dakraamrolluik en een schuine rolluik. Roma is zeer innovatief en waren de eerste met het uitbrengen van de dakraamrolluik en de schuine rolluik. De technologie staat bij Roma nooit stil.


Roma Kleurencollectie Systeemkleuren uit de Roma Kleurencollectie. Wat betreft kleur is Roma super sterk. Het rolgevormde rolluik is standaard leverbaar in 2Ralkleuren mat voor de kast, geleiders en onderlijst. Wanneer u kiest voor geëxtrudeerde rolluiken dan heeft u de keuze uit 2Ralkleuren in mat en structuur. Deze onderlijst sluit de pantseruitloop aan de onderzijde van de kast nagenoeg volledig af, waardoor het rolluik in opgetrokken toestand veel minder snel vuil wordt.


Er kan gekozen worden uit verschillende lameltypen. Bekijk uw resultaten roma rolluiken prijzen bij Finecomb. Roma was de eerste aanbieder van ronde rolluikkasten. De kast is in zowel in ronde, afgeschuinde of vierkante uitvoering te verkrijgen.


Het Roma -veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. TRENDO voor schuine ramen. Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend.


Roma staat bekend als een jong en vernieuwend merk. De kasten van de rolluiken vindt u bij Kroezon in elke gewenste RAL-kleur.

Voor vrijwel elk type raam of deur kan een rolluik geplaatst worden. Wij leveren en monteren alle uitvoeringen van rolluiken in verschillende kleuren en met verschillende aandrijfsystemen en materialen. Een rolluik van ROMA kan veel meer zijn dan de gebruikelijke omhoog en omlaag. Rolluiken , buitenjaloezieën Roma Raffstore.


Zo bezit dit merk over een groot assortiment en was dit merk ook de eerste die schuine rolluiken produceerde voor bijvoorbeeld een dakraam. Deze innovatie komt ook terug in de rolluikkast die tevens door Roma als eerste is geïntroduceerd. Bij Kroezon zorgen we graag voor een perfecte pasvorm. Om dit te doen moeten er eerst nauwkeurige metingen worden gedaan. Hiervoor komen onze experts op afspraak bij u langs.


Somfy, wij geven dit op al onze rolluiken en motoren. De merken Heroal, Verano, Roma , maken goede rolluiken , en doen niet echt onder voor elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts