maandag 13 juni 2016

Toiletdeur sticker

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Naast de veel gevraagde stickers voor de toilet deur vind je hier ook alle mogelijke aanduidingen om geen twijfel te laten bestaan wat er achter welke deur zit.

Voor de ingang, de uitgang, de praktijkruimte, de wachtruimte, de sauna en zelfs de gardarobe kast. Staat de sticker die jij zoekt er niet bij? Geef een gil en wij maken hem graag voor je.


Deurstickers voor het toilet. Diverse pictogrammen voor bijvoorbeeld de toiletdeur. Stickers voor op de toiletdeur.


Deze stickers zien er niet alleen heel erg leuk uit, ze zijn ook heel praktisch.

Signup for our newsletter to get notified about sales and new products. Add any text here or remove it. Een grappige manier, om de toilet deur aan te geven, en gegarandeerd een eyecatcher in uw bar, restaurant of huis. Uw kunt hem in verschillende kleuren verkrijgen, en gemakkelijk op de deur plakken. Zoekt uw een toilet deur sticker maar is dit niet wat uw zoekt?


Kijk dan verder in onze toilet collectie, waar wij velen ontwerpen hebben voor. Vindt u die witte deur naar het toilet een beetje saai? Dan kunt u de deur een kleurtje geven, maar u kunt de toiletdeur ook een andere ‘look’ geven door er een sticker op te plakken. U heeft deze sticker in een mum van tijd op de toiletdeur geplakt. Toilet poppetjes deur poppetjes wc poppetjes JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Hoge kwaliteit deurstickers: kies uit meer dan 1verschillende ontwerpen. Van een deursticker toilet tot een naamsticker voor de deur van de kinderkamer. Javascript is uitgeschakeld. Duurzame wc sticker van hoge kwaliteit.


Alle toiletstickers zijn van hoge kwaliteit en worden full-colour geprint op duurzaam materiaal.

Onze wc stickers hebben een lange levensduur. Snelle levering en uitstekende service. Al onze toiletstickers worden snel geleverd na het plaatsen van een bestelling en voor vragen staan wij altijd klaar.


Bestel snel en gemakkelijk online! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Onze deurstickers zijn van dun vinyl gemaakt waardoor het niet te zien is dat er een sticker op de deur is geplakt, maar waardoor het lijkt of de deur zelf een prachtig ontwerp heeft. Verwijderen van de deursticker is eenvoudig en kan tot jaar na aanbrengen zonder resten achter te laten. De toiletdeur stickers zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren.


De afbeeldingen veranderen niet mee van kleur in het bestelmenu. Dankzij de speciale lijmlaag kan de sticker weer verwijderd worden zonder schade. Gemaakt van mat vinyl dat schittering veroorzaakt dat lichtreflecties vermindert en om een prachtig, verf-achtig effect te bereiken. Kies het gewenste formaat en de kleur, wij maken de stickers vervolgens naar wens.


Toilet stickers man ondergrond en aanbreng informatie. Het aanbrengen van toilet stickers is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is de contour gesneden toilet sticker. Er zitten dus geen transparante randen aan onze. Al vanaf € je eigen deursticker!


U kunt kiezen voor een praktische sticker waarbij u bijvoorbeeld laat weten dat de toiletbril naar beneden gedaan moet worden. Maar het is ook mogelijk om een leuk versje op de muur te plakken. Kortom, bekijk ons assortiment en kies uw favoriete toiletsticker. Wat is het verschil tussen een deurposter en deursticker?


Soms wordt een deurposter aangeboden als een product van papier met wat met lijm of dubbelzijdig plakband vast gemaakt moet worden op de deur. Door deze wijze van bevestigen kan de deurposter de deur beschadigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts