maandag 6 juni 2016

Ringetjes voor vouwgordijnen

Vraag een gratis monster aan. Ontdek ons ruime assortiment! Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Voor onze vouwgordijnen konden wij binnen Nederland geen passende transparante baleinclips vinden.

Vandaar dat wij de clips in eigen beheer produceren. Ringetjes die open kunnen voor vouwgordijnen. Deze ringetjes worden gebruikt voor het vastzetten van koord aan de onderkant van vouwgordijnen. U kunt uw vouwgordijnen met dezelfde afstandsbediening bedienen en koppellen als de elektrische gordijnrails IRIS.


Let op: voor het gebruik van het systeem de ontgrendel palletjes waar de koorden aanvast zitten helemaal indrukken. Prijzen vouwgordijnen op maat. De prijs van je vouwgordijnen zal afhankelijk zijn van de gekozen stof.


Daarbovenop is het aan te raden om je vouwgordijnen te laten maken op maat zodat het perfect past.

De gemiddelde prijs voor een standaard wit vouwgordijn van 140x1schommelt tussen €en €100. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bent u op zoek naar transparante vouwgordijnen ? Bij BlinDesign bent u aan het juiste adres voor o. Het vouwsysteem dat door ons gebruikt wordt voor het maken van de vouwgordijnen is gelijk aan het type dat door de meeste woninginrichters gebruikt wordt. Binnen een metalen rail worden de koordgeleiders geplaatst.


De stof is bevestigd aan de gordijnrails met klittenband. De koorden worden geleid door kunststof ringetjes. Doe de touwtjes door de ringetjes eronder. Elk touw moet loodrecht naar beneden lopen. Het knoopje onderin het touw kan door de onderste ring gehaald worden en vastgeklemd worden.


Schuif nu alle baleinen weer voorzichtig door de tunnels: Schuif ten slotte de onderlat weer in de onderste tunnel. Uw vouwgordijn is nu weer klaar voor gebruik. Info over plastic ringetjes. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor plastic ringetjes.


Met de kwaliteitssystemen van de Roedeshop maakt u uw eigen vouwgordijn in een handomdraai.

Of voor lichtdoorlatende voor de ramen waar je alleen geen inkijk wilt. Vouwgordijnen zijn elegant en decoratief en helemaal van deze tijd! En natuurlijk hebben we heel veel verschillende kleuren en maten vouwgordijnen voor je.


Die vind je bij Praxis niet alleen in onze winkels, maar ook online. Zodat je in alle rust van achter je computer de verschillende vouwgordijnen kunt bekijken en vergelijken. Gordijnen geven je woning dus sfeer, dempen geluid en zorgen voor een warme aankleding.


Het ophangen van gordijnen wordt vergemakkelijkt door de gordijnhaken en –ringen van Leen Bakker. Of je nu kiest voor een geplooid gordijn met gordijnhaken of een gordijn waar ringen in geslagen worden, Leen Bakker heeft het allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts