vrijdag 10 juni 2016

Beloopbaar glas

Vele mogelijkheden en opties bij Glaskoning. Gratis levering door heel Nederland! Bespaar op de bezorgkosten. Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas.

Kit, glaslatjes en celband. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Voordelen van beloopbaar glas.


Tegenwoordig wordt beloopbaar glas veel toegepast in moderne interieurs, maar een combinatie tussen oud en nieuw is vaak heel verfrissend. U hoeft voor het kopen van beloopbaar glas de deur niet uit. Bij Glaskoning kunt u alles online regelen en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Beloopbaar glas online bestellen. Wij leveren beloopbaar glas in heel Nederland en u profiteert altijd van een scherpe groothandelprijs. Er zijn allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld meer licht in een ruimte te creëren of originele elementen aan te brengen.


Dat kan bijvoorbeeld met een beloopbare vloer van glas. Het ruimtelijk effect dat ontstaat, is uniek en bovendien is beloopbaar glas altijd een blikvanger. Als het glas breekt zal je er door de taaie folie niet door heen kunnen zakken. Afhankelijk van de toepassing ook in combinatie met gehard glas.


Prijs De prijs is afhankelijk van de toepassing en afmeting. De tabel is een richtlijn voor de diktebepaling uitgaande van oplegging aan vier zijden. In essentie is het niets meer dan een dikke plaat glas die is samengesteld uit meerdere lagen glas en folies. Als het goed wordt toegepast tilt het uw interieur naar een hoger niveau, met een luxe en moderne uitstraling. Glas waar je op kunt lopen noemen we beloopbaar glas.


Bovendien creëert u door de verwerking van glas op een natuurlijke manier ruimte in uw interieur. Hierdoor is het bijna onmogelijk dat het breekt. Lopen op glas : dat klinkt misschien als een onmogelijke opgave, maar Duinkerke Glasservice krijgt het voor elkaar. Wij plaatsen glas in uw bestaande of nieuwe vloer.


Ook kunnen we glazen traptreden plaatsen.

Dankzij onze antislip-coating aan de bovenzijde glijdt u niet zomaar uit. Wel zo handig als het geregend of gesneeuwd heeft. Glazen vloeren hebben een zeer eigentijdse en transparante uitstraling en zullen zeker niet misstaan bij moderne gebouwen.


Alle beloopbare glastoepassingen vragen om een individuele beoordeling, dit omdat er veel verschil is qua dikte en gewicht. Glashandel Devri levert beloopbaar glas ! Glas kan je laten uitvoeren in verschillende kleuren, zo ook beloopbaar glas. Je zou kunnen kiezen om kleurpigmenten te laten toevoegen tijdens de productie van het beloopbaar glas. Deze kleurpigmenten brengen uiteraard hun eigen kostenplaatje met zich mee. Keuze 4: Hoe groot is het oppervlak wat.


Denk hierbij aan een vide, hal of trap, maar ook buiten of op het dakterras kan beloopbaar glas worden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts