donderdag 2 juni 2016

Tiffany gereedschap

Alle merken voor de laagste prijs. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Er is nog meer gereedschap leverbaar. Tonen als Foto-tabel Lijst.

Fenix Glas is de groothandel voor glasinlood en glasfusing. Lamberts, Spectrum, Bullseye, Wissmach zijn direct uit. Tiffany gereedschap Read more. Schaar om uw tiffany -patronen uit te knippen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Foka heeft alles op voorraad voor de doe-het-zelver: glas, materialen en gereedschappen.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zowel online als in de winkel kun je terecht voor de beste kwaliteit en de laagste prijs. Welkom op de glasinloodshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Speciaalzaak atelier en cursussen. Soldeerbout Weller Hobbykit 2. Divers gereedschap voor Glas In Lood - tiffany. Gereedschap voor het zelf maken van glas-in-loo denk hierbij o. Mocht u een artikel missen in de webshop waar u toch behoefte aan heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit alsnog voor u kunnen bestellen. De Meidoornhoeve heeft gereedschap van o. Silberschnitt, Toyo, Leponit, Inland en Ring-Star. Glasbreken, glassnijden, solderen, noem het maar op en wij leveren er het juiste gereedschap voor.


Alles voor glas-in-lood en glasfusing zoals Bullseye, Baoli en Lamberts en tools. Glas-in-lood glasfusing groothandel Pfann-GBB. Fenix glas is de groothandel voor glas in lood en glasfusing.

In deze cursus wordt een raamdecoratie gemaakt. Kosten € 15-Deze cursus is incl. Wij verkopen alle materialen, glas en gereedschappen welke wij ook in het atelier gebruiken.


Van deze gereedschappen en materialen weten wij dat ze goed zijn. De breedte van het middelste been is dusdanig dat hierdoor in één keer een strook uit de tekening wordt geknipt. Hierdoor wordt dus automatisch met de ruimte voor het koperfolie rekening gehouden.


Deze schaar is vooral handig als alle sjablonen in één uit een stuk sjabloonfolie geknipt gaan worden. Spectrum voor glas in lood en tiffany (62) Wissmach Corella Clasic (39) Wissmach Mystic (37) Alles weergeven Glas. Na jaar als glashobby-webshop, met een breed artikelen assortiment online te zijn geweest, hebben wij besloten om het wat rustiger aan te gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts