dinsdag 7 juni 2016

Hay spiegel

Hay spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Dé Hay webshop van Nederland.


Hay spiegel

Liefhebber van Hay producten? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Ruban spiegel van HAY is ontworpen door Inga Sempé. Deze serie spiegels heeft een mooi gekleurd lint om de spiegel heen, dat tegelijkertijd het ophangsysteem is. Deze prachtige vierkante en rechthoekige spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, perfect voor in jouw hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer.


Een andere mooie Hay spiegel is de Mirror Mirror spiegel vierkant, voorzien van een zwart aluminium handvat. Naast deze handzame formaten bevat de Hay spiegel collectie ook een paar grote geometrische spiegels. Een Hay spiegel lokt gegarandeerd je bewondering uit. Je kunt een Hay spiegel natuurlijk ophangen aan de wand.


Ruban Spiegel is ontworpen door Inga Sempé voor HAY. Shop Hay spiegels online bij de Bijenkorf. Ontdek het uitgebreide assortiment. De Strap spiegel van HAY krijgt een stevige grip door een matte siliconen riem die rond het frame van de gepoedercoate spiegel past. De welgevormde haak vormt een aanvulling op de combinatie en wordt een blikvanger op elke muur.


Omdat het frame kan roesten en het vocht naar beneden valt, is de bandspiegel niet geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals in vochtige ruimtes. In de Hay Strap spiegel wil je wel blijven kijken. Gelukkig kan deze spiegel overal met je mee, naar waar je maar wilt. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen door zijn draagband. Het design geeft de Strap een mooie retro-look.


De Hay Strap spiegel is ideaal voor in de hal, badkamer, woonkamer of slaapkamer. Hay Spiegels koop je eenvoudig online bij bol. De prachtige Strap spiegel van HAY voelt zich met zijn retro-design in vrijwel elk interieur thuis. Ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. De ronde lijst - van gepoedercoat staal - heeft een groef zodat de siliconen rubberen band er een stevig houvast op heeft.


Hay spiegel

De spiegel is makkelijk op te hangen, het ophanghaakje wordt meegeleverd. HAY Online Winkel is de officiële webwinkel van HAY. Deense meubels uit de jaren ’en ’zijn een grote inspiratiebron geweest bij het opzetten van HAY. Haal vandaag nog die spiegels in huis.


HAY Spiegel Strap Mirror is een moderne spiegel die de aandacht niet alleen door zijn grootte maar ook zeker door zijn prachtige design op zich weet te vestigen. Hay Pinorama Mirror spiegel small. De kleine maat heeft een diameter van centimeter en een hoogte van centimeter. Design spiegel Strap van HAY heeft een ronde minimalistische vormgeving met een retro knipoog.


Strap past door het speelse uiterlijk goed in de slaapkamer, hal of de woonkamer. De ronde lijst is vervaardigd uit gepoedercoat staal en heeft een groef waardoor de siliconen rubberen band stevig om de metalen rand zit. Hang meerdere formaten bij elkaar voor een mooi effect.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts