woensdag 8 juni 2016

Voorbeelden slaapkamer kleuren

Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kledingkasten vanaf €2online.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een kleur voor de slaapkamer kiezen is een leuke klus. Bedenk vooraf wat je belangrijk vindt aan de kleur. Moet je slaapkamer rustgevend zijn, of houd je juist van een beetje levendigheid?


Bekijk de voorbeelden en lees over de verschillende slaapkamer kleuren om een beeld te krijgen bij wat jij prettig en mooi vindt. Een slaapkamer is het mooist als de kleuren het soberst zijn. Op deze manier creëer je een ontspannen en rustige sfeer in je slaapkamer.

Sobere en simpele kleuren zijn ook goed te combineren. Creëer dan een oosterse slaapkamer met allerlei kleuren. Deze slaapkamer is geïnspireerd op de Marokkaanse decoraties met lantaarns, vloer kussens en tegels met eclectische sfeertje. Oranje is een gewaagde en riskante kleur voor een slaapkamer.


De intensiteit van de kleur kan te stimulerend zijn om te slapen. Kleur in de slaapkamer zonder verf. Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag. Ook met accessoires en meubelen voeg je eenvoudig kleur toe.


Neem als voorbeeld de slaapkamer hierboven met de gele plaid. Deze kamer oogt heel kleurrijk, terwijl de wanden zijn geverfd in de kleur wit. Kleuren in de slaapkamer die minder uren slaap lijken op te leveren zijn grijs, paars bruin en rood. De grijze slaapkamer blijkt de minste uren slaap te stimuleren. Dit is natuurlijk een interessant feit om in gedachte te houden, maar dat betekent niet dat je deze kleuren compleet moet afschrijven.


Wij hebben meer dan 1foto’s van slaapkamer ideeen verzameld ter inspiratie. Van strakke, moderne slaapkamers tot rustieke, landelijke slaapkamers.

En volop inspiratie voor slaapkamer kleuren. Het volledige overzicht van alle slaapkamer ideeen vind je op onze Pinterest. Moderne slaapkamer met turquiose kleuren. Strakke lijnen, effen kleuren en een minimalistische afwerking zijn de kenmerken van vandaag. Dit type ruimte gebruikt vaak zwart, wit of grijs als basiskleur en bouwt verder met uniforme patronen en kleuren.


Heb je zelf nog leuke slaapkamer voorbeelden , stuur ze in! Lees ook welke kleuren van slaapkamers leuk zijn en welke kleur , wat uitstraalt? Wat vond je van de slaapkamer voorbeelden ? Laat hieronder een eerlijke reactie achter als je blij bent dat je deze slaapkamer voorbeelden hebt gezien.


Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Waar een paar jaar geleden nog de trend was dat het allemaal zo licht en minimalistisch mocht zijn, mag je nu meer kleur zien. Toch vinden veel mensen kleur lastig om mee te werken. Hoe kleuren toepassen: Onderaan de ruimte kan je gebruikmaken van donkere kleuren , hoe hoger je gaat, hoe lichter de kleuren mogen zijn. Dit zorgt voor een geborgen gevoel en herkennen we ook uit de natuur. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren.


Lichte slaapkamer kleuren. Ook met lichte slaapkamer kleuren zoals wit, pasteltinten en beige creëer je een slaapkamer waar je volledig tot rust kan komen. Toon-op-toon tinten doen je slaapkamer luchtiger lijken.


Een donkere achterwand achter het hoofdeinde van het be combineert mooi met de lichte, neutrale tinten op de wanden. Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden.


Wanneer je gebruikmaakt van deze kleuren reflecteert dit meestal dat je zelf een actieve persoon bent. Streef altijd naar evenwicht tussen warme en koude elementen in de slaapkamer. Heb je een houten (en dus warm aanvoelende) vloer, dan kan je de muren perfect blauw of groen verven. Heb je een tegelvloer in een koude kleur , dan zijn warme kleuren voor de muren toch meer aangewezen.


Deze kleuren zorgen voor een minder goede nachtrust. Vrolijke accenten blijken goed te werken in de slaapkamer , grijs, paars en bruin daarentegen een stuk minder. Heeft jouw slaapkamer toch grijze muren? Fleur deze dan op met accessoires, zoals gekleurde kussens op het bed of een mooie fluwelen stoel. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging.


Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook.


Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts