vrijdag 24 juni 2016

Pehalin beits

Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online.


Breng een laag transparante of dekkende beits aan en je hout is beschermd tegen weer en wind én het ziet er ook nog eens mooi uit. De meeste buitenbeitsen hebben een vochtregulerende werking en bieden uv-bescherming. Je kunt kiezen voor transparante lakv of voor lakv met een kleurtje. Geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbetimmering, deuren en kozijnen. Verkrijgbaar in blank en diverse houtkleuren.


Beitsen Beits is goed vochtregulerend en daardoor geschikt voor ondergronden die vochtiger zijn dan normaal. Kies voor een kant-en-klare beits of laat de beits op kleur mengen. Trimetal Silvanol LB is verkrijgbaar in houtkleuren en in blanke basis Base SU.


Dankzij de handige verfmengmachine heb je de keuze uit talloze kleuren. Kies voor transparant of dekkend in zijdeglans of hoogglans en het houtwerk kan er weer jaren. Het voordeel van (dekkende) beits is dat er meestal geen grondverf nodig is, de beits is vochtregulerend en daardoor kan deze haast niet gaan afbladderen. De duurzaamheid van beits is, door de open structuur, iets minder lang dan van lak.


Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf.


Pehalin beits

Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Deze blanke lak van Trimetal is verkrijgbaar in blank en diverse hout-kleuren en in blanke basis Base SU. Aanvullend bieden diverse beitsen ook nog een uv-bescherming.


Zo voorkom je dat het houtwerk gaat rotten en geniet je voor een langere tijd onbezorgd van het houtwerk. Lak en muurverf in alle kleuren van Brink Molyn bestel je op kleurenwaaier. De kleuren zijn leverbaar in alle professionele verven voor een scherpe prijs!


Matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende transparante kleurbeits met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaat technologie. Een zeer breed assortiment in muurverf, houtverf, betonverf, kunststofverf, parketlak, blanke lak, beits , verfborstels en alle toebehoren. Pehalin monofit dekkende houtbescherming liter. Zoek PEHALIN edelhout MB, houtveredelingsprodukt, eiken, 2. Diversen categorie Nedveiling, de online Partijen en Faillissementen veiling. Beits gebruikt u om hout goed te beschermen.


Beits zorgt ervoor dat vocht wel uit hout kan, maar niet in. Bovendien beschermt beits hout tegen vuil en beschadigingen. Voorstrijk is de ideale ondergrond voor zuigende oppervlakken die u later wilt verven, zoals muren en plafonds. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts