woensdag 29 juni 2016

Fauteuil gelderland

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. De grootste collectie fauteuils. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!


Ontdek de uitgebreide collectie online bij Mobistoxx.

Alle fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen. Hierbij maken ze gebruik van kwaliteitsmaterialen, als massief hout, schuim, staal, stof en leer. De hele productie ligt in de fabriek in Culemborg. Vering is verder nog in zeer goede staat.


Kwestie van opnieuw laten stof. Alle banken en fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het vak. Door de mogelijkheden in samenstellingen en leer- en stofsoorten creëert u een fauteuil naar wens.


Gelderland fauteuil kopen.

De hogere rugleuning draagt mee aan het comfortabele gevoel. Door met je onderrug naar achteren te drukken kun je de rugleuning op elke gewenste stand naar achteren kantelen. Terwijl het werken met designers een traditie is. Scandinavisch design zorgt voor de moderne vormgeving.


Uitvoering leder serene 1bordeaux rood frame glanzend. De zitting en rugleuning bestaat uit hoogwaardig koudschuim. Voor een compleet interieur bezoekt u eerst onze veelzijdige site meubelpagina.


Geef je interieur een persoonlijke toets. Fauteuils online bestellen. Zoek naar gelderland meubels outlet op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit frame kan worden uitgevoerd in glanzend chroom en mat chroom.


De armleggers zijn verkrijgbaar in alle houtkleuren. De stoel is een stuk slanker geworden evenals het buizenframe. Tevens is de draaivoet veranderd en uitgevoerd in gepolijst aluminium.


Bovendien werd de basis gelegd voor het principe dat vandaag de dag nog steeds wordt aangehangen, namelijk: duurzaamheid en zitcomfort. Hierdoor is onder andere het zitcomfort verhoog waardoor deze mooie retro stoel een modern comfort biedt.

De fauteuil is inmiddels herontwikkeld met de technieken van deze tijd. Het chromen frame is zowel in een glanzende als matte uitvoering leverbaar. Ben je je nog aan het oriënteren welke fauteuils er allemaal zijn voor je tot kopen overgaat?


Er zijn veel verschillende soorten fauteuils die elk weer passen bij een andere woonstijl. Een oorfauteuil past goed bij een romantisch of landelijk interieur. Laat je door Homeinspireren!


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts