maandag 27 juni 2016

Fotobehang toscane

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!

Bekijk het aanbod van vele aanbieders. Toscane is beoordeeld met een 9. Maak van je huis een thuis. Het fotobehang van Wall-Art.


Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren.

Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Gratis verzending vanaf euro!


De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje.


Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit 1producten vanaf € 295.


Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dit fotobehang is prachtig voor woonkamer of slaapkamer. De vermelde afmeting is breedte x hoogte.

Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai. In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijkestijlen. Makkelijk aan te brengen en je zult versteld staan van het mooie resultaat.


Afmeting is weergegeven als lengte x hoogte. Een mooi fotobehang van het Toscaanse landschap bij zonsopkomst. De typische cipressenlanen, de wijngaarden, olijfbomen en de heuvels zijn niet weg te denken bij dit mooie Italiaanse landschap. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts