maandag 27 juni 2016

Stompkaars bolsius

Bestel simpel jouw woondecoratie. Neem bij grotere afname even contact met ons op voor een passende offerte. De mooiste stompkaarsen in de beste kleuren van dit jaar. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Op zoek naar tafelkaarsen, stompkaarsen of kaarsen in glas?


Wij bieden de producten aan in onze webshop.

Rustieke stompkaarsen geven veel sfeer en zijn prachtig te combineren met andere soorten kaarsen of met elkaar. Stompkaarsen zijn dé klassieke kaars en je komt ze dan ook overal tegen. Een grote stompkaars is ook ideaal in een lantaarn of windlicht.


Zorg dat je er altijd een paar in huis hebt! Voor elke gelegenheid de perfecte klassieke kaars. Het gebruik van stompkaarsen is nog altijd populair, omdat deze kaarsen mooi opbranden, zonder roeten en walmen. Daarnaast hebben ze een langdurige brandduur, voor avonden lang tafelen.


Bepaalde maten kaarsen zijn in wel meer dan kleuren te krijgen.

Dat maakt deze producten zo populair. Alle stompkaarsen vind je op beslist. U kunt ze laten branden, maar ook gewoon neerzetten als decoratie. Intiem dineren bij kaarslicht of lekker bijkletsen met vrienden.


Plaats meerdere kleuren bij elkaar op een schaal óf zet de kaars in een kandelaar of windlicht. Verschillende kleuren en maten. Deze bolsius rustiek kaarsen zijn modern en mooi. Ze hebben een lange brandduur, branden super op en roeten niet. Van een prima kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.


De kaarsen hebben een mooie vlam, bestaan uit 1 paraffine en geven geen zwarte roet af. Je kunt alle kanten op met stompkaarsen. Maak er je romantische avondje mee compleet.


Dikke, lange of kleine, stompkaarsen zijn er in allerlei soorten en maten. Deze stompkaarsen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een langdurige brandtijd. De stomkaarsen van Yul zijn nu door Kaarsen Plus in Nederland leverbaar en komen direct uit de fabrieken van Vollmar in Duitsland. Oneindig goed te combineren dus. En u zult altijd een mooie aanvulling vinden voor uw kaarsenset.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verkrijgbaar in diverse, tijdloze kleuren.


Tip: Bent u op zoek naar een specifike afmeting? Voer deze afmeting dan bovenin het zoekscherm in. Veilig en snel te bestellen tegen scherpe prijzen in de beste kaarsenwinkel. Probeer ook ons voordelige horeca huismerk.


Scherp geprijsd en uit voorraad geleverd. Bolsius Stompkaars rustiek metallic koper cm. Zelfs als je er maar eentje aansteekt. Heeft deze recensie je geholpen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts