vrijdag 3 juni 2016

Stoffenwinkel uniek

Portvrij boven een order van 50€. Op wens worden monsters verstuurd! Hier kunt u terecht voor modieuze stoffen, fournituren, wol, haak en breigaren van o. Stoffenwinkel Uniek , Ede.


Phildar, Scheepjes, Hooked.

Wij zijn de stoffen- en wolwinkel van Ede. Wij verkopen modestoffen, fournituren en hebben rond de 1. Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met meer wol van Bekijk nu alvast de winter. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Met uw zelfgemaakte kledingstuk bent u er van verzekerd dat hij uniek is en niemand anders hetzelfde zal hebben.


Zelfs niet wanneer de stof het zelfde is.

In onze stoffenwinkel Bas Bastiaans in Ammerzoden hebben wij ruim 10. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om het juiste advies aan u te geven. De meest volledige site met ruim 66. Vind de beste selectie stoffenwinkel uniek fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit stoffenwinkel uniek voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Veel van de woonaccessoires die we inkopen komen bij kleine bijzondere leveranciers en ateliers vandaan en worden door ons uitgezocht vanwege de bijzondere (vaak) ambachtelijke bewerkingen en een eigenzinnige uitstraling. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kledingstoffen voor het maken van kleding. Voor ieder seizoen vind u bij ons een passende stof waarmee u een persoonlijk en uniek kledingstuk kunt maken wat bij u past. Op onze bedrijfspagina vind u wat wij voor u kunnen betekenen.


Elke week breiden wij ons assortiment uit met nieuwe stoffen die populair en uniek zijn bij creatief Nederland en België. Bedrijf zoeken Zoeken Sluiten venster. Reviews Wat hebben we het leuk op het stoffenspektakel. Wij helpen u graag met al uw problemen U kunt u contacteren via de hier gepubliceerde gegevens.


Villa Happ en vanaf februari Ziezoo en Mim-pi merk kleding. Gucci, Armani, DG en Paul Smith. Zit de juiste stof er voor jou niet bij?

Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe stoffen. Breng een bezoek aan een van onze stoffenwinkels en laat je inspireren over de stoffen en mogelijkheden. Onze medewerkers voorzien je graag van advies voor het maken van jouw keuze. Spreien en foulards van katoen voor op bed of bank.


In de buurt van Beneden-Leeuwen. Vaak ook leuk als picknick- of strandkleed. In veel kleuren en dessins. Trendy eigen collectie dus uniek en altijd.


Hieronder staat een link naar de stoffenwinkel in Ede gl Gelderland. Klik op de naam van een stoffenwinkel of stoffenwinkel om de gegevens te bekijken. Onze stoffenwinkel heeft een ruim aanbod aan allerhande stoffen, steeds aan de scherpste prijzen. Javascript is uitgeschakeld. Let op: de getoonde prijzen zijn voor een aantal yards of meters en de stofbreedte is meter.


Als je met je muis over de stoffen in de webshop beweegt, verschijnt een jurkje voor een goed beeld van het dessin op een lijf. Kijk ook eens op het inspiratie-deel van de website. Wedden dat je ideeën krijgt voor een uniek ontwerp! Al meer dan jaar is Breierij Uniek de gezelligste winkel voor iedereen die dol is op haken, breien of borduren. Met een collectie van de mooiste garens die twee keer per jaar vernieuwd wordt.


Met de laatste patronen en inspirerende boeken. En natuurlijk kun je er ook terecht voor goed advies. Daar kom je toch graag voor langs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts