maandag 13 juni 2016

Trae lyx

Trae lyx

Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige olie- en lakproducten, die uw vloer of meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven. Bichemie Coatings is fabrikant van een uitgebreid pakket specialistische producten voor de verfbranche. Deze Trae- Lyx parketlak is reukarm, eenvoudig te verwerken en droogt daarnaast supersnel. Trae-lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc.


Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Een zeer hoogwaardige, waterverdunbare 2-componentenlak. Reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend.


De droge laag is zeer elastisch en niet vergelend. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Trae lyx

Het is dé afwerking voor vloeren van hout en voor parket, omdat je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Je hebt daarbij de keuze uit een breed assortiment met producten, ook geschikt voor houten meubels voor binnen. Trae Lyx : de norm voor houten vloeren. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz.


Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. TRAE LYX PROJECTLAK is een waterverdunbare componenten lak op polyurethaan basis. De lak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is onder andere geschikt voor de afwerking van houten vloeren en trappen, die zeer intensief belast worden. TRAE LYX Naturel Finish is geschikt voor wanden die zijn afgewerkt met latex stucwerk spack enz.


Trae lyx

Ultra mat: mooie afwerking. Ze vertellen ons over de uitstekende en ultramatte afwering, precies zoals het product belooft. Nieuw Ophalen of Verzenden. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit.


Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Trae-Lyx Lak koop je eenvoudig online bij bol. Het matte aanzicht van je parket of houten vloer zorgt voor een prachtig natuurlijk karakter.


Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd. Een ander belangrijk voordeel van deze parketlak is dat de vloer eenvoudig gereinigd kan worden met diverse middelen, aangezien de laklaag bestand is tegen de meeste chemicaliën. De Trappenlak in antislip versie is voor extra stroefhei ook bij vochtige omstandigheden.


Voor een slijtvast systeem adviseren wij lagen aan te brengen. We adviseren je graag over de juiste kwasten en rollers, net als andere materialen die de vakschilder erbij zou gebruiken. En bestel je voor minimaal €van deze lak en andere verfproducten bij ons in de webshop? Hierdoor zijn de TRAE LYX producten van een zeer hoge kwaliteit.


Trae lyx

Het testen van TRAE LYX producten in de praktijk is een continu proces. Uitermate geschikt voor donkere vloeren. Tip voor de l (Nederland): bestel er een rollersetje en een extra roller (of een kwastje zoals een spalter) bij, dan is de zending verzendkosten -vrij (Boven e 10- geen verzendkosten).


Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts