dinsdag 21 juni 2016

Velux elektrische rolluiken

Bestel Velux Elektrisch bij een van onze webshops en bespaar! Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolluiken ook handmatig openen en sluiten. Het rolluik met kabeldoorgang werkt op 24V DC, zonder gevaar bij de installatie.


Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid.

Bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne. Dit autonome rolluik werkt op zonne-energie dankzij de ingebouwde fotovoltaïsche cel die het zonlicht opvangt om de accu van het dakvenster te herladen. Zo werkt het rolluik het hele jaar door op autonome wijze.


Rolluiken voor VELUX dakraam - Velux online shop prijzen JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Dit rolluik wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een accu die wordt opgeladen met zonne-energie, ideaal voor ramen die moeilijk bereikbaar zijn of waar u het invallende licht vaak wilt regelen. VELUX dakramen en raamdecoratie: de perfecte combinatie voor meer comfort in huis Als u bedenkt dat we meer dan jaar ervaring hebben met het maken van raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor onze VELUX dakramen, dan snapt u waarom dit de perfecte combinatie vormt.

Laat u overtuigen en download onze brochure! Dankzij deze karakteristieken biedt VELUX u het comfort dat u nodig heeft om goed te leven onder uw dak. Zijn functies maken van het rolluik de ideale oplossing voor uw dakvenster.


Met uw bestaande afstandbediening van uw VELUX INTEGRA dakraam kunt u het rolluik programmeren om op door u gewenste tijden te openen of te sluiten. Dan kunt u deze samen, per kamer, per groep. Let wel, als een rolgordijn op zonne-energie gecombineerd wordt met een rolluik , vermindert een gesloten rolluik het opladen van de batterij van he rolgordijn aan de binnenzijde. Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot cm.


De SHL kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor. Als u op zoek bent naar optimaal comfort en het gemak van een snelle montage, dan raden wij het rolluik op zonne-energie aan. VELUX rolluik SML elektrisch INTEGRA SK- S- 6- 4. Bekijk meerdere aanbieders op Kiesproduct. Dakramennederland voor VELUX en FAKRO dakramen en dakraamdecoratie van top kwaliteit. Voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.


Uiteraard kunnen wij voor. De rolluiken lopen in zijgeleiders van gelakt aluminium.

Doordat het rolluik bediend wordt met een afstandsbediening en een accu heeft, die wordt opgeladen met zonne-energie, is het ook een ideale oplossing voor moeilijk bereikbare ramen of plaatsen waar u de lichtinval regelmatig wilt aanpassen. Zelfs wanneer het rolluik gesloten is, houdt u de mogelijkheid om uw VELUX dakraam te openen. Het LuXtra rolluik SHR wordt standaard geleverd met een 230V bedieningssysteem en een simpele 1-kanaals afstandsbediening. Het bijgeleverde bedieningssysteem KUX is io-homecontrol compatibel en met andere VELUX domotica te combineren. Velux rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik.


Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt. Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn. De prijzen van rolluiken varieren.


Een handbediend rolluik wordt een tuimelluik genoemd. Dit is omdat het luik afsluitbaar is door het dakraam dicht te tuimelen. Ook het bedieningssysteem is een belangrijke prijsfactor. Voor een rolluik op zonne-energie betaal je ongeveer de helft meer dan voor een elektrische bediening.


Je spaart behoorlijk wat netstroom uit voor die meerprijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts