woensdag 29 juni 2016

Gekleurde spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Ruim assortiment online bestellen!

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over gekleurde spiegel te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene gekleurde spiegel materiaal is glas. Je raadt het al: regenboog. Ga je voor een WOW-effect in je interieur, dan zit je met deze spiegels altijd goed. In zo’n spiegel blijf je naar jezelf kijken want het gekleurde glas heeft een verzachtend effect.


Je hebt jouw Instagram filter niet langer nodig!

Ideaal na een nacht doorhalen in de club of kroeg. Hang een aantal van de gekleurde spiegels naast elkaar en je krijgt een waar kunstwerk. Wilt u eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel ? Dan is de spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs wellicht iets voor.


Dit type gekleurde spiegels zijn donkerder getint als eens standaard verzilverde spiegel , maar houden wel het perfecte spiegelbeeld. Daarnaast zorgen gekleurde spiegels voor meer diepte in de ruimte, brengen ze licht in kleinere ruimtes en geven ze u meer gevoel van ruimte. Wij produceren uw gewenste gekleurde spiegel in Amsterdam! AA Glashandel in Amsterdam produceert alle soorten spiegels geheel op maat. De toepassing van gekleurde spiegels geven meer sfeer en uw interieur een originele uitstraling.


Daarnaast zorgen spiegels voor meer diepte in uw woonkamer, brengen licht in kleinere ruimten en geven een vergrotende werking op ruimtes. Met gekleurd glas zijn prachtige resultaten te bereiken, mede door de sfeer die de kleuren oproepen. Helder spiegelglas, kan in sommige situaties teveel reflectie hebben. Meer intiem wordt het dan door brons of grijs gekleurde spiegels toe te passen. Deze wandspiegel heeft gekleurd glas en is een echte eyecatcher in ieder interieur.


Wandspiegel Drew is ook verkrijgbaar met een Ø van cm. Kijk ook eens bij onze andere spiegels voor leuke. Voor het maximale spiegeleffect wordt de zwarte gellak als onderlaag gebruikt.


Uiteraard kunt u ook een spiegel effect creëren met andere kleuren.

De gekleurde spiegellaag zal de gloed de van de onderliggende gellak meenemen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ronde spiegels , vierkante spiegels , langwerpige spiegels , a-symmetrisch gevormde spiegels een nog een paar afwijkende vormen met bijvoorbeeld een kroon of een sprookjesspiegel.


In onze webwinkel vindt u alle spiegels zo goed mogelijk omschreven en treft u naast de buitenmaten, ook zoveel mogelijk de binnenmaten aan. Hierdoor krijgt het glas een unieke, opvallende uitstraling. Doordat het nog altijd bestaat uit enkel glas (float glas), is ook het oppervlak van de gekleurde glasplaat perfect vlak en laat het zich uitstekend bewerken.


Een spiegel is niet meer weg te denken in huis, dus dan maar meteen voor een stijlvol exemplaar gaan toch? De strakke AYTM Circum wandspiegel met houten rand is extra bijzonder door het licht gekleurde glas. Dit geeft de ronde spiegel een luxe look! Vind de beste selectie gekleurde spiegels fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gekleurde spiegels voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ook passpiegels of spiegels voor op deuren maken wij voor u op maat.


Overveld Glas levert spiegels in verschillende diktes. U kunt hierbij kiezen uit of mm. Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's. Spiegels in verschillende diktes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts