woensdag 15 juni 2016

Groovy artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat.


Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Bij dit soort stoelen is het schuim verpulverd op het moment dat de. Artifort groovy m-chair, in gebruikte staat. Wordt ook wel de m-stoel genoemd.


Het unieke design is een echte eyecatcher voor elke projectinrichting of woninginrichting. Voor de laagste prijs op Beslist.

Van deze stoelen heb ik het meest wakker gelegen. Een groovy zitschelp, die al snel de lieveling van de hippe avant-garde werd. En nog steeds gretig aftrek vindt.


Bijzonder is het onderstel, met een gecoat aluminium profiel. De Groovy maakt deel uit van de National Gallery of Victoria in Melbourne. Van tijdloze design klassiekers, mid century en.


De zwarte bekleding van deze Groovy fauteuil is origineel. De conditie van deze Groovy fauteuil. Lieveling van de avant-garde.


Maakt deel uit van de National Gallery of Victoria in Melbourne. De groovy stoel, die al snel de lieveling van de hippe trendzetter werd. Wij zijn op zoek naar een paar artifort groovy fauteuils en betalen u graag een goede prijs.


De blauwe in Elgin is leverbaar in kleuren en bestaat voor uit wol en uit nylon. De stof heeft een grote slijtvastheid (martindale 1000). Gestoffeerd met bruine stof. Verkocht) Groovy M-chair by.

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is. De medewerkers van De Stoffeer vakman maken van een uitgeleefde bank,of fauteuil als Groovy weer een goednieuw exemplaar.


Het verschil met de aanschaf van een nieuw meubelstuk is de prijs. Bekend als de Groovy fauteuil, ook wel de M-chair genoemd. Een naam die is afgeleid van de Latijnse woorden ars (kunst) en fortis (krachtig), maar waar ook het woord comfort in terug is te vinden. Iedereen die waarde hecht aan vorm en functie zal in de collectie het perfecte meubel vinden.


Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts