donderdag 18 augustus 2016

Adres alexandrium woonmall

Volg daarna de aanwijzingen op de borden. Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera bewaakte fietsenstalling. Zoek jij bijvoorbeeld nieuw meubilair voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer?


De parkeertarieven zijn vrij hoog vooral na uur. Deze parkeergarage heeft 1parkeerplekken en is ideaal voor een bezoek aan Alexadrium Megastores.

Raadpleeg onze juridische informatie en de gebruiksvoorwaarden op ons Digitale Platform. Urban jungle is op dit moment haar favoriete. Je vindt er alle op het gebied van mode maar ook de woonwinkels zijn zeer sterk vertegenwoordigd. Het aantal Primark winkels in Nederland en de rest van Europa groeit namelijk nog steeds erg snel. Primark Rotterdam is gelegen in het winkelcentrum Rotterdam.


Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden. Navigeer nu naar de parkeergarage. De koffie staat altijd voor u klaar.

Info over woonboulevard alexandrium. Resultaten van zoekmachines! Dé winkelboulevard met enorme filialen van bekende winkelketens. Hier worden mega oplossingen geboden voor alle winkelwensen. Of het nu gaat om huishoudelijke artikelen, de nieuwste elektronica, speelgoe sportkleding, een nieuwe fiets of iets leuks voor uw huisdier: de Megastores hebben het in huis.


Op zoek naar de ideale plek om te shoppen, te ontspannen, lekker te eten, lol te hebben en tijd met je familie en vrienden door te brengen? Op de website vind je een overzicht van winkels, tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Woonmall Villa ArenA uitstekend bereikbaar. Het bevindt zich in de ArenaPoort tegenover het ArenA stadion. Lees hier meer over de route en parkeren.


Alexandrium bestaat uit drie delen:. Bij de Woonmall zijn er maar liefst 9parkeerplaatsen. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall , is werkelijk alles te koop. Het aanbod is er niet alleen heel gevarieer maar het er nog gezellig.


Heeft u een vraag, bel ons. Klik hier voor de uitgebreide bereikbaarheid! Voor vragen, opmerkingen of voor meer informatie kunt u dit formulier gebruiken.

Bij Rofra Home voel je je thuis. Vind hier onze openingstijden en het adres. Dagelijks bereid met verse, zoveel mogelijk biologische en 1 natuurlijke ingrediënten. Je kunt kiezen uit broodjes, salades, pizza en nog veel meer. Ook staat La Place bekend om de lekkere verse sapjes en andere dranken als koffie, thee en frisdrank.


Hier vind je maar liefst winkels onder één dak. Dit is de plek voor jou om de hele dag wooninspiratie op te doen. Dit winkelcentrum bestaat uit de onderdelen Woonmall , Megastores en Shopping Center.


De Primark winkel is gehuisvest in het Shopping Center. Bovendien kunt u al snel uw nieuwe aankoop gebruiken, omdat de meeste meubelen op voorraad zijn. Er is ook een entree tegenover de kleine parking aan de hoofdingang. Als je op het dak parkeert, dan kan je via de trap of lift naar de eerste etage.


Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts