woensdag 31 augustus 2016

Gordijnen met print

Voordelige gordijnen op maat bestel je bij dé gordijnen website van Nederland. De online gordijnspecialist mét een echte winkel en service aan huis. Bestel online of boek onze service! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Specialistisch advies nodig?

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Gordijnen met print of patroon? Bij Kwantum slaag je gegarandeerd voor betaalbare gordijnen met verschillende patroontjes, printjes en effecten. En dat áltijd voor de laagste prijs.


Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken. Dessin en print gordijnen Kleur op Kleur Interieur neemt u mee in de betoverende wereld van printstoffen. Juist door de vele contrasten, patronen en materialen zijn er spannende combinaties te maken.

Printstoffen zijn smaakmakers in uw interieur voor gordijnen , vouwgordijnen of panelen. De collectie bestaat uit grafische prints en texturen in. Grijze gordijnen met print. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw.


Creëer uw eigen sfeer met unieke print gordijnen. Prints van Oranje print op je gordijn elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. De kleuren trekken in de stof door de toepassing van sublimatie, waardoor het gordijn kleur- en slijtvast is.


Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan gordijnen met print welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Dit is de oplossing voor de lancering van een ‘limited edition’, een ‘tussen’-collectie of de inrichting van een project. Het gordijn kan snel en eenvoudig op een gordijnroede worden gespannen.


Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen. De andere kant blijft wit. In sommige gevallen zal de print aan beide kanten zichtbaar zijn. Aan de buitenkant van het rolgordijn.


Deze optie wordt het vaakst gekozen bij het ontwerpen van fotorolgordijnen met reclame, omdat de print dan aan de buitenkant van het gebouw zichtbaar is.

Deze stof is gemaakt van polyester. Met (over) gordijnen en inbetweens geef je sfeer aan je interieur en kleed je de ruimte aan en maak je het geheel af. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Ruim assortiment online bestellen! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De veelzijdigheid en de onbeperkte kleuren zijn een groot voordeel. Wij maken we onze eigen designs voor de gordijnen , hierdoor kunnen we voor u de prijzen laag houden. Leeuwen, krokodillen, olifanten, zebra´s.


Wij bieden een ruime collectie raamdecoratie aan: effen uni stoffen, mooie motieven, een leuke print , of kleuren. Verdwijn in de jungle met deze kindergordijnen met safari of jungle print. Leuk voor zowel de jongenskamer als voor de meisjeskamer.


Alle gordijnen worden gratis en vakkundig op maat gemaakt in ons atelier. Is het bestelbedrag hoger dan 1euro? Dan worden de gordijnen gratis verzonden. Zo kan het dus ook: in een donkere inrichting kun je prima een gordijn met print plaatsen zónder de sfeer te breken. Kies gewoon voor een donkere opdruk!


Tip: kies je voor doorzichtige gordijnen , dan oogt het interieur toch nog luchtig. Met een rolgordijn met print bekijk je je ramen ineens met heel andere ogen. Of je nu gaat voor een print in neutrale kleuren of juist voor een uitgesproken look: van een rolgordijn leven je ramen en interieur leven helemaal op! Rolgordijn met print : stylish!


Raamdecoratie is iets waar we vaak niet veel aandacht aan besteden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts