maandag 22 augustus 2016

Alpha topcoat flex

Alpha topcoat flex

Vandaag bestel morgen in huis. Bestel bij Verfonline-XL met korting. Op zoek naar Sikkens Verf online? Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Scheuroverbruggende, watergedragen, gladde muurverf voor buiten.


De muurverf is erg elastisch, dus ideaal voor muren die te maken hebben met een hoge elasticiteit. Voorbeelden hiervan zijn metselwerk, gasbeton en beton. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan).


Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Deze muurverf is ook geschikt voor gebruik over bestaande muurverflagen.


Geschikt voor alle soorten metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande muurverflagen. Enkel verkrijgbaar in liter emmers in wit en lichte kleuren. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout textielverf Tegellijm. Deze matte muurverf is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elaticiteit gewenst is.


Zeer hoge duurzame elasticiteit. Voeg- en haarscheuroverbruggend. Ook bij temperaturen onder het vriespunt). Bij uitstek geschikt voor elastische afwerking op Alphacoat (= zeer elastische kwartsverf). Al dan niet in combinatie met Alphacoat, toepasbaar op winddroog beton, gasbeton, metselwerk, enz.


Alpha topcoat flex

Ook te gebruiken in combinatie met bewapeningsvlies. Alpha Topcoat Flex is een scheuroverbruggende, gladde buiten muurverf. De Topcoat heeft een rendement van vierkante meter per liter en is stofdroog binnen een half uur. Voorbehandeling van onbehandelde ondergronden. De Topcoat Flex heeft een hoge elasticiteit, is haarscheuroverbruggend en weervast.


De ondergrond moet goed winddroog zijn. De elasticiteit van de pro-stretch technologie zorgt voor dat de coating elastische blijft onder wisselende omstandigheden waardoor gebreken in de verffilm worden voorkomen. Verfpoint is Online Sikkens Specialist. Deze duurzame gevelverf geeft tot jaar bescherming aan buitenmuren. Bij besteding van €1aan Sikkens verf ontvang je een lekker gratis ontbijtje bij Bakker Bart.


VÓÓR 15:BESTEL MORGEN IN HUIS! Heeft u een vraag over onze producten? Beschikbaarheid: Op voorraad. Om het artikel te kunnen bestellen, dient u eerst een kleur te selecteren.


Vind uw kleur Zoek op kleurnaam. Het kan worden aangebracht op o. Sigma Façade Topcoat Flex Matt Beoordelen. Watergedragen fluweelmatte waterdicht elastisch gevelverfsysteem op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies.


Alpha topcoat flex

Het toepassen van één of twee lagen Alphacoat is afhankelijk van de eisen die gesteld worden ten aanzien van de waterdichthei scheuroverbrugging, duurzaamheid etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts