donderdag 18 augustus 2016

Poster hangers

Gratis verzending vanaf € 5-. Unieke hangers en een breed assortiment, bestel! Voor 15:uur bestel de volgende werkdag in huis. Niet goed geld terug garantie. Ontwerp en bestel ze vandaag nog!


Posters van hoge kwaliteit.

Largest selection, fast shipping. Choose from silver, grey and black aluminum. Je zocht naar: poster hanger ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Een simpele originele oplossing! Bestel posters op onze website en betaal er slechts 3! Deze speciale aanbieding wordt automatisch verrekend in jouw winkelmandje, waardoor de prijs van één van de posters verrekend wordt met de totale prijs van de vier posters - de poster met de laagste prijs wordt verrekend met het totaal. De andere twee zijn ook van hout, maar zijn wit- respectievelijk zwartgeschilderd en hebben een slimme oplossing met magneten die aan elke kant van de poster zitten.


Een fraaie oplossing die het papier of de print niet beschadigt.

Onze populaire poster hangers van eikenhout zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Je hebt veel zorg besteed aan het uitzoeken van de poster die bijdraagt aan de juiste sfeer. Nu wil je de poster ophangen, maar hoe? Ontdek nu ons uitgebreide aanbod hangers. Vandaag bestel morgen in het nieuw!


You searched for: poster hanger ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. You could also paint the wood. You’ll need two wood pieces for the bottom hanger and two for the top part of the hanger. Take your printed poster (face down) and sandwich the bottom of the poster between the two bottom pieces of your hanger.


Bij Acaza vindt u heel wat muurdecoraties zoals fotolijsten, fotobehang, ophangsystemen en zoveel meer. Decoratieve artikels en designobjecten voor uw huis en. Plak de poster op een op maat gemaakte houten plaat.


Bij de bouwmarkt kunnen ze platen hout tot op de millimeter voor je op maat zagen. Dit doe ik vaak als ik de poster neer wil zetten. Ik raad je aan geen lijm te gebruiken voor de bevestiging, want dan heb je kans dat de plaat krom trekt. Meestal bevestig ik mijn posters met dubbelzijdige tape.


Eenvoudig en stijlvol je favoriete poster of print ophangen tussen magnetische houten latjes. Met onze posterhanger hang je snel en eenvoudig een trendy en prijsbewuste eye-catcher aan je wand!

Je print wordt niet beschadigd en het wisselen van een motief is zeer eenvoudig. Hanger voor posters van Aformaat welke je kan ophangen met wit veter koord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts