vrijdag 19 augustus 2016

Gordijnen aubergine

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Kwantum, daar woon je beter van!


Deze effen gordijnstof is geweven van gemixte garens wat een bijzonder effect aan de stof geeft. Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 280cm. Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester.

Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Aubergine met roze en een beetje wit. Mooie gordijnen voor ramen gordijnen voor ieder raam (link en rechts), samen voor raam. Velours gordijnen aubergine 2x 120cm breed 250cm lang.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.


Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Deze elegante gordijnen zien er mooi uit in de woonkamer, slaapkamer, het kantoor etc. De stof is een mix van katoen en polyester. Ze geven privacy en blokkeren het licht. De gordijnen hebben een eenvoudig maar tijdloos ontwerp.


Dankzij de metalen ogen kunnen de gordijnen eenvoudig opgehangen worden en zijn extra gordijnrails niet nodig. Ontdek de collectie linnen gordijnen op Artisane. Eerlijk, duurzaam en mooi! Nidek fluweel stof aubergine , geschikt voor kleding (sinterklaas en pieten kostuums), gordijnen en bekleding.


Wanneer je op zoekt bent naar aubergine gordijnen , ben je bij ons aan het juiste adres! Vind fantastische aanbiedingen voor gordijnen aubergine. Verder wordt velours gebruikt voor kleding en bekleding. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank. Velours stoffen voelen zacht aan en hebben een matte glans.


Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien.


Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts