woensdag 17 augustus 2016

Glasvlies

Een van de soorten glasvezel behang is glasvlies behang. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas. Groot assortiment overschilderbaar behang.


Allereerst geeft het een net zo vlak resultaat als stucwerk. Het grote verschil met stucwerk is dat glasvlies scheuroverbruggend is.

Daarnaast is het zeer stootvast. De (zet)scheurtjes in uw nieuwbouwwoning worden met glasvlies opgevangen. Lelijke scheurtjes behoren met glasvlies tot het verleden! Dat is het grote voordeel van onze glasvliesbehang. Voor bestaande bouw en nieuwbouw.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Glad glasvlies wint de laatste jaren aan populariteit.

Vaak wordt het gebruikt als inlay met andere materialen, zoals fineer of bitumen (bijvoorbeeld vezelversterkt APP-gemodificeerd bitumen). Maak uw muren verf of behangklaar met glasvezel, glasvlies , glasweefsel, renovlies of egaliseerbehang. Het kan een goede oplossing zijn als u niet uw muren (opnieuw) wilt stucen.


Welke behang u kiest, is afhankelijk van de uitstraling (glad of structuur) en de huidige ondergrond (egaal of niet egaal). Glasvezelbehang kopen bij karwei. Wij helpen u graag verder! Verschil tussen renovlies, glasvlies of glasweefsel behang. Dit type behang heeft namelijk als.


De grootste verwarring bij renovlies, glasvlies en glasweefsel zit hem bij het verschil tussen renovlies en glasweefsel. Vooral omdat beide soorten van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. De structuur is echter anders.


Een neutrale en strakke uitstraling voor wanden met weinig beschadigingen. Wanneer je de wanden van je huis wilt behangen kun je overwegen om voor glasvezelbehang te kiezen. De eveneens geweven structuur zorgt altijd voor oneffenheden.


Het materiaal komt zowel in een geperste als een geweven structuur voor.

De eerste variant is ontzettend glad en wordt ook wel stucbehang genoemd. Het resultaat lijkt namelijk precies op stucwerk, maar is daarentegen stootvast en scheuroverbruggend. Renovlies behang is een 1 vervanging voor stucwerk. Ideaal voor Nieuwbouwwoningen!


Door de samenstelling van glasweefsel, glasvlies en renovlies is het ook nog eens erg duurzaam en sterk. Op basis van het gewicht van het glasvlies kunnen beschadigingen in de ondergronden geneutraliseerd en beperkt worden. Dit glasvliesbehang is al voorgeschilderd met een witte laag verf. Als je de ondergrond voldoende vol en regelmatig in de lijm zet en het vlies vervolgens volledig aanwrijft, zal dit niet nodig zijn. Heeft u een specifieke aanvraag voor materialen, dan kunt u ons ook direct mailen voor een offerte.


Met Easy Stuc heeft u geen stucadoor meer nodig. Easy-Stuc is renovlies voor nieuwbouwwanden. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts