dinsdag 16 augustus 2016

Sikkens epoxy primer

A-merk Primer en snel thuis geleverd. Op zoek naar schilderskwaliteit? Vanaf €geen verzendkosten! Bekijk een scala aan kleurstalen! Sikkens primer voor groothandelsprijzen.

Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Beschikbaar in heel veel kleuren. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? A two-component high solids corrosion inhibitive epoxy primer. VOC, high solids, HAPs-Free epoxy primer.


Af te werken met diverse alkyd dekverven als Redox AK Primer gebruikt is als tussenlaag. Primer Surfacer Tweecomponenten chromaatvrije epoxy primer -surfacer met uitstekende hechting en corrosiewerende eigenschappen op diverse ondergronden. Toepasbaar in schadeherstel, evenals op nieuwe delen.

Met zijn goede hechting en uitstekende vulling is het een universele grondverf van hoogwaardige kwaliteit. After this time sanding is required to ensure intercoat adhesion. Sanding If sanding is require.


Actieve roestbeschermingspigmenten zorgen voor een optimale corrosiebescherming. Door de snelle droging (ca uur) is het mogelijk een aantal werkzaamheden snel na elkaar (op één dag) uit te voeren. Deze primer heeft een goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude laklagen. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Groot assortiment aan primers.


Vandaag bestel morgen in huis! Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd. Deze watergedragen primer is bedoeld om binnenshuis te gebruiken. De grondverf hecht perfect op de onderlaag en zorgt voor een optimale aansluiting met de uiteindelijke laklaag. Zelf aan de slag met epoxy of op zoek naar materiaal om met epoxy te werken?


Eerder op zoek naar een epoxy giethars om bijvoorbeeld het houtwerk mee op te vullen en een speciale look te creëren? Epoxy primer is een grondverf in blik die beschikt over geweldige roestwerende eigenschappen. Deze primer wordt veelal toegepast op metalen oppervlakken daar waar u deze wilt beschermen tegen roest en corrosie.

Epoxy Primer zorgt voor de beste hechting van autolak! Daarnaast zorgt deze grondverf voor de beste hechting van de autolak op het oppervlak. De IJssel ZF epoxy primer. Deze speciale epoxy primer ontwikkeld door de IJssel Coatings is in het bijzonder geschikt als basis primer voor stalen ondergronden.


Zowel grondverf als een primer wordt voor deze verschillende materialen gebruikt en zo kunt u vele kanten op. BL Primer is vochtregulerend en een lange open tijd. Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen.


Classidur Universal Primer Xtrem Epoxy nooit rechtstreeks op onbehandeld hout aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts