donderdag 18 augustus 2016

Gordijnen voor overkapping

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Wanneer u dan kiest voor afzonderlijke gordijnen kunt u zelf bepalen welke veranda gordijnen open of dicht moeten, waardoor u altijd een optimaal verblijf heeft in uw prieel.


Verandazeil, gordijnen en doek voor meer comfort.

Door het unieke oprolsysteem of schuifsysteem van de verandagordijnen kunt u zelf snel en gemakkelijk bepalen hoever u het verandagordijn sluit of openlaat. Andersom is het natuurlijk ook wanneer het buiten zomers warm is blijft het in de overkapping koeler wanneer het buitengordijn gesloten. Wij hebben hier enkel een aantal voorbeeld afmetingen van diverse buitengordijnen geplaatst, maar zoals gezegd maken wij iedere afmeting in een buitengordijn die u wenst. Door de water- en vuilafstotende stof hebben de gordijnen weinig tot geen onderhoud nodig en kunnen eenvoudig in de wasmachine gewassen worden op max graden.


De gordijnen zijn UV-bestendig en kleurvast waardoor deze perfect te gebruiken zijn als lichte zonwering. Dit zeshoekige prieel met gordijnen heeft een klassiek en elegant ontwerp. U kunt hem ook in uw achtertuin plaatsen als een groot zonnescherm voor uw familie en gasten.


Windbreekgaas gordijnen hebben het grote voordeel dat u toch nog compleet 1 naar buiten kunt kijken.

Bij een rails werkt het veranda scherm hetzelfde als een gordijn. Heel eenvoudig kan u het scherm dichttrekken en tegen elkaar sluiten met een rits of touwtjes. Uw veranda is nu volledig afgesloten zonder dat het u veel werk gekost heeft.


Maak van uw veranda een volledige overkapping met verandaschermen. Daarnaast is er gekozen voor het weerbestendige rot en schimmelwerende HDPE kunststof materiaal. Hierdoor kan men de verandarolgordijnen het gehele jaar door met een gerust hart buiten laten hangen, alhoewel het demonteren van een veranda rol gordijn weinig voorstelt en eenvoudig snel binnen enkele minuten gerealiseerd is. Verandadoeken geven extra beetje warmte op het terras.


Met een verandadoek van Verandagordijnen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Strakke nieuwbouwwoning met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval.


Ontdek ons ruime assortiment! Voor de gordijnen werd gekozen voor kamerhoge stof in dezelfde kleur als de tegelvloer met een wave, voor een moderne uitstraling. De bamboo lamellen werden in dezelfde kleur als de ramen geplaatst.


Lamellen overkapping voor verkoeling op uw terras. Een lamellen overkapping is tevens de ideale oplossing voor verkoeling in de zomermaanden. Warme lucht stijgt omhoog, maar blijft onder uw overkapping hangen als het dak gesloten is.

U zit misschien wel in de schaduw, maar u heeft wel het gevoel dat u in een broeikas zit. Bekijk onze impressies van mogelijkheden en informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor uw veranda, overkapping , tuinkamer of balkon! Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom om onze systemen, kwaliteiten en materialen zelf te komen bekijken, en graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek verder over welke van onze mogelijkheden het beste bij u zullen passen! Een overkapping volledig naar wens. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een overkapping op maat die helemaal bij jouw woning en wensen past.


Door het uitgebreid aanbod aan opties in zonwering, heaters, verlichting, kleuren en stijlen. Zo kan je je overkapping zo comfortabel maken als je zelf wilt. Gezellig is dat: als het buiten kouder begint te worden, lekker in de tuin zitten bij een knisperend houtvuur.


Of een borrel drinken onder de overkapping als het regent. Het mag dan wel winter worden, maar in deze tuin vermaak je je het hele jaar. Ga dan voor een overkapping Hawaii 300x3cm. Overkapping Hawaii Wil je een traditioneel ogende overkapping in je tuin?


Deze overkapping biedt m² aan ruimte en is ideaal voor het opslaan van houtblokken of als overdekt terras. Bekijk hier onze strak vormgegeven lamellen overkapping of lamellendak. Het zijn zeer luxe overkappingen die niet misstaan in elke tuin. De lamellen in het dak zijn door de fluisterstille motor verstelbaar en zorgen voor een open of gesloten stand. Hebt u al een terrasoverkapping?


Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt. Zo geniet u van zonnewarmte in voor - en najaar én van schaduw in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts