dinsdag 16 augustus 2016

Diffuser geur

Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Alle aroma diffusers vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie. Bekijk nu de mooiste geuren. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.

Aromatherapie voor thuis met een Aroma Diffuser en Etherische Olien. Een aroma diffuser is een luchtbevochtiger die naast vocht ook een heerlijke en aangename geur in huis verspreidt. Je hebt ze in verschillende vormen, maten en merken.


Ze werken allenmaal simpel en je kunt er meteen van genieten. Het water wordt door ultrasone trillingen verspreid en brengt daarbij een heerlijke geur met zich mee. Elke geur heeft zo zijn eigen krachten en werkingen. De aroma diffusers van Geurwolkje zijn stylish en voegen echt iets toe aan het interieur.


Ze zijn mooi vormgegeven en beschikbaar in verschillende kleuren en soorten hout.

Op zoek naar rust en ontspanning met een aroma diffuser ? Creëer zelf uw gewenste leefomgeving met onze Biologische etherische olien of heerlijke geuren. De ruimte krijgt een heerlijk subtiele geur en u creëert een gezellige sfeer. Wanneer u een geurbrander heeft, is het natuurlijk wel de bedoeling dat u ook een geur om te branden heeft.


Doe de geurolie in een geurbrander, of in een aroma diffuser. Storybook Dreams is een geur die je terugbrengt naar je dromen van een veilige haven waarin je je comfortabel voelt en waar het gezellig is. Daarnaast is een aroma diffuser een goede ‘mini luchtbevochtiger’. De diffuser zet namelijk het water uit het waterreservoir om in stoom waardoor er een verkoelende mist ontstaat, ook wel verneveling genoemd. Voeg enkele druppels van jouw favoriete olie toe in het waterreservoir en de aroma diffuser zal een heerlijke geur doen verspreiden.


Een diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën op een milieuvriendelijke manier. Het is tevens een perfecte mini luchtbevochtiger. Ik heb deze Aroma Diffuser nu een paar dagen in huis en ben er helemaal blij mee.


Een beetje water en een paar druppeltjes olie en het verspreidt een heerlijke geur. Het staat ook nog gezellig! Wij hebben een ruim aanbod met aroma diffusers en aromatische oliën. Kies dan voor een diffuser met olien van Young Living.


Geen verkooppraatje, echt niet.

Maar ik gun jou nou eenmaal ook de gezondheidsvoordelen van deze, meestal, lekkere geuren ! Oolaboo OOOO de Parfum Aroma Diffuser Sandalwood. Elektrische Geur Diffuser merken. Deze geur diffuser geeft je woonkamer of een andere kamer in huis een heerlijke geur en creëert een weldadige sfeer op een stijlvolle manier.


De diffuser is ambachtelijk vervaardigd en bestaat uit een gerecyclede fles en natuurlijke rattan geurstokjes. Likes Shopping BV - Dé Groothandel in emotie-, geur - en natuurartikelen. We zijn onder andere distributeur van Ultransmit Aroma Diffusers, Mani the Lucky Cat, Somerset Toiletry uit de UK, Medley armbanden, Boles d’olor geurlijn uit Barcelona, You are an Angel serie, Gift in a Tin, Mooi Mens kaartjes, Global Journey cd’s en nog veel meer artikelen. De fluisterstille aroma diffuser geeft een rustgevend gevoel die zorgt voor het gemoedsrust van je geest. Door paar druppels geur olie in de waterreservoir geniet je zeker uur lang van de werking van deze prachtige aroma diffuser.


Bovendien functioneert de led verlichting als een nachtlamp. Met slechts tot druppels verspreidt deze aroma diffuser de heerlijkste geuren in huis. Het apparaat werkt tot maar liefst uur. Met LED-licht functie: dit wellness-licht zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Ultrasone verneveling Deze aroma diffuser werkt op basis van ultrasone verneveling.


Dit betekent dat er een microfijne mist door. Met interieurparfum zoals Scentchips olie of Rituals geurstokjes wordt je huis knus en gezellig. Bij Intratuin vind je vele soorten geurstokjes, geurbranders en geurolie, dus er is altijd een geur voor jou te vinden! Tip: wissel de geur regelmatig af, anders raak je eraan gewend en ruik je hem zelf niet meer. Soehnle portable geur aroma diffuser.


Met usb aansluiting om de geur te verspreiden. Kan op elke ucb poort aangesloten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts