donderdag 18 augustus 2016

Iittala origo oranje

Uur Besteld = Morgen In Huis! Kies uit 3producten vanaf € 95. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen.


Duizenden tevreden klanten. Alfredo Häberli designed Origo with the idea to create easy, everyday tableware with a variety of applications. De mogelijkheden zijn onbegrensd. De oranje Origo -schaal is perfect voor royale porties ontbijtgranen, havermout, pasta of salade. Patronen met strepen in levendige kleuren voegen een gedurfd modern accent toe.


Iittala Origo oranje schaal 0L. Om de dag goed te beginnen eet u deze verrukkelijke lekkernij natuurlijk uit een prachtig vormgegeven kom. Sommige kleuren komen en gaan, zoals de seizoenskleur roo maar Origo oranje heeft na meer dan jaar nog steeds een vaste plaats binnen de iittala collectie. De kracht van Origo zit in de eindeloze combinatiemogelijkheden van de schalen, bekers en borden.


Alle items zijn multifunctioneel. Origo is een vrolijk design, ontworpen door de bekende designer Alfredo Häberli. De borden hebben alleen een stijlvol gekleurde rand. De Origo serie bestaat uit maar een aantal multifunctionele delen, waarmee je toch een heel compleet servies thuis hebt. Perfect voor informele en feestelijke tafelsettings.


Het oranje Origo -bord is het perfecte servies om vlees, vis of vegetarische gerechten te serveren. Koop nu en verfraaien van uw huis! Reserveer online, laagste prijzen.


Boek het Hotel Oranien, Nastätten. Zoekt u het Origo Oranje ? Niets is lekkerder dan een verse yoghurt of kwark tijdens het ontbijt. Dit maakt de drinkbeker ook nog eens geschikt voor dagelijks gebruik. Achter het Origo ontwerp staat Häberli, die werd bekroond voor dit ontwerp met diverse internationale design awards. Het servies kan elke dag worden gebruikt zonder dat het zijn duurzaamheid verliest.


Wij hebben verschillende sets met oranje , beige en rood. Begin de ochtend goed met een heerlijke gekookt eitje tijdens de belangrijkste maaltijd van de dag namelijk het ontbijt! Het zonnige Origo Oranje is perfect te combineren met alle kleuren Teema servies. Dit is een soort porselein dat op extra hoge temperatuur twee maal is afgebakken.


Iittala origo oranje

Daarom drinkt u deze drank natuurlijk uit een vrolijke beker om de ochtend ook nog eens goed te beginnen! Tijdelijke Actie tot Deze variant op het Origo servies heeft als basiskleur oranje. Ideaal dus voor dagelijks gebruik!


Dit schitterend bord beschikt over vrolijke strepen die iedere gedekte tafel net die extra frisse en energieke uitstraling geven. Vergelijk het grootste aanbod webshops en producten. Origo items zijn oven-, vaatwasser-, diepvries- en magnetronbestendig.


Iittala origo oranje

Set van borden voor de prijs van 15inclusief verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts