maandag 15 augustus 2016

Facade topcoat sigma

Facade topcoat sigma

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed. Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is. Deze muurverf heeft een perfect buitenduurzaamheid. Het grote voordeel van deze muurverf is de eigenschap dat er minimale vuilaanhechting.


Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie. Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Facade topcoat sigma

Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten. Toepasbaar vanaf 2°C en R. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen.


De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Applied with brush, roller, airless spray and is diluted up to with water. Fijnkorrelige, ronde structuur.


Facade topcoat sigma

Sigma Sigmafix Universal Primer. Voordeel van deze muurverf is dat deze al vanaf 2°C en bij een relatieve luchvochtigheid van is te verwerken. Geschikt dus voor alle seizoenen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Planlæg din tid bedre og opnå større effektivitet med vores unikke Quick Rain Resistant-teknologi.


Denne hurtigtørrende egenskab betyder, at malingen. U kunt dit product zowel buiten als binnen toepassen. De decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend.


Facade topcoat sigma

FACADE TOPCOAT MATT sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. Hecht goed op beton, cellenbeton, metselwerk (baksteen en kalkzandsteen) en pleisterwerk. Dit product kunnen wij in alle kleuren.


Vuil en stofdeeltjes krijgen daardoor geen vat op de muurverf en spoelen gemakkelijk weg met (regen)water. Dankzij nano-technologie hecht er geen vuil aan de muurverf. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.


Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout. Deze buiten muurverf is geschikt voor seizoen onderhou is zeer goed regendicht en heeft een goed kleurbehoud. Wij kunnen dit product in alle kleuren mengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts