vrijdag 12 augustus 2016

Baklijst zilver

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Baklijst zwart zilver is een zeer mooie houten baklijst met een warm zilveren boven bies en geschikt voor het inlijsten van schilderijen of foto’s op canvas doek. Als u deze goedkope baklijst zwart zilver vandaag bestel wordt het baklijst op maat binnen werkdagen gemaakt en naar u verzonden.


Deze baklijst heeft een zwarte kleur met een zilverkleurig accent aan de buitenste ran wat zorgt voor een extra dimensie. Deze baklijst is ideaal voor het inlijsten van bijvoorbeeld een canvasdoek dat gespannen is op een houten frame of spieraam.

Geef uw kunstwerk extra uitstraling met deze luxe baklijsten. Dit type baklijst is zwart gelakt en voorzien van een goudkleurig accent, voor een bijzondere uitstraling. Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. Baklijst wit zilver is een fraaie baklijst gemaakt van Ayous hout – een duurzame, gladde en stevige houtsoort. Een lijst in zwart met zilver geeft weer een heel ander effect.


De baklijst wit zilver is ca. En bepaal je liever zelf de kleur van je lijst, dan is ook dit geen probleedan kies je eenvoudigweg de blanke lijst, aangezien die overschilderbaar is! Zoals je ziet, valt er veel te zeggen voor het aanschaffen van een baklijst.


Bekijk al onze baklijsten in verschillende kleuren!

Baklijst gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. In deze categorie vindt u alle baklijsten die wij in het assortiment hebben. U kunt links in het menu nog filteren op de breedte en hoogte van uw canvasdoek. Wanneer u geen keuze kunt maken uit alle baklijsten , dan willen wij u graag adviseren om de juiste baklijst voor uw kunstwerk te vinden.


Met de hand gemaakt in onze lijstenmakerij en beschikbaar in maten. Fotolijst Zilver Houten lijst in de kleur Zilver. Met helder glas, achterwand en ophanging. Staat de gewenste maatvoering er niet bij?


Laat het ons dan even weten! Wij kunnen elke afmeting leveren. Klik hier voor foto afdrukken bestellen! Baklijst zilver Baklijsten Zilveren baklijst met rode vlam. Zeer geschikt voor het inlijsten van de verschillende formaten canvas, fotodoek of houtpaneel met een dikte van tot 25mm.


Een canvasdoek, Dibond plaat, Print op aluminium of sommige schilderijen worden het mooist ingelijst in een fraaie baklijst. Canvas in een baklijst Een baklijst is een lijst waar het werk vanaf de voorkant in wordt geplaatst. Luxe zwarte baklijst met zilverkleurige rand Deze prachtige baklijsten worden voor u op maat gemaakt en zijn dus niet allemaal uit voorraad leverbaar.


De staaflijsten waaruit de baklijsten worden gemaakt zijn wel op voorraad. Reken daarom op een levertijd van ongeveer week!

Onze zwarte en witte baklijst zijn strak gespoten en hebben een lichte satijnen glans, de nerf is nog steeds zichtbaar. De top zilveren baklijsten zijn afgewerkt met zilver folie, dit geeft een kwalitatief hogere uitstraling dan geverfde zilveren randen. Al onze baklijsten worden kant en klaar opgestuur dus niet in. Onze houten baklijsten zijn uitermate geschikt voor het inlijsten van een linnen, katoenen of canvas doek gespannen op een houten spieraam.


Ook worden baklijsten gebruikt voor het inlijsten van MDF- of andere houten panelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts