donderdag 18 augustus 2016

Plak stickers muur

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken.

De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. Het plakken van stickers en plakletters is een heel eenvoudig en leuk klusje: iedereen kan het doen. Ook bespaar je veel geld door je sticker zelf op te plakken ! Hieronder staan per product een plakinstructie. Deze kun je downloaden en uitprinten.


Je kunt ook één van de video’s bekijken voor extra uitleg. Stickers voor op je muur Het wil niet zeggen dat onze stickers alleen maar plakken op een muur.

Onze folie heeft een sterke plakkracht (en is bovendien kleurecht en supersterk) zodat deze goed op een muur plakt. Praktische stickers voor bijvoorbeeld het toilet, autostickers, geprinte stickers , enzovoorts. Wij maken al onze producten speciaal voor jou op maat.


Naast de productie van stickers en aanverwante producten, ontwerpen wij alles wat je maar kunt bedenken, dus staat het niet op de webshop, dan kunnen wij het voor je ontwerpen. Let erop dat je de lagen in de juiste volgorde volgens de plakinstructies verwijdert, om te zorgen dat de sticker goed op de muur bevestigd wordt. Voor alle producten geldt, hoe vlakker de ondergron hoe beter het resultaat. Indien u de sticker op behang wilt plakken raden wij u aan om vooraf een teststicker te bestellen om te controleren of de sticker goed hecht. Dit filmpje zal veel duidelijk maken en bovendien worden al onze stickers geleverd met een duidelijke handleiding in woord en beeld.


Er zijn verschillende manieren om een muursticker aan te brengen: 1. Het aanbrengen van een sticker op de muur. Deze zorgt er voor dat u de sticker in een keer op kunt plakken. Let op dat u de lagen volgens de plakinstructie verwijdert.


Voorbereidingen ondergrond: Voor dat u de muursticker gaat plakken moet de ondergrond droog en vet vrij zijn. Wanneer de muur net geschilderd is, plak de sticker dan alleen zodra de verf goed uitgehard is. Plak bijvoorbeeld vlinders over de gehele muur of kies voor lieve monsters op de muur.


De stickers kunnen in iedere maat geleverd worden. Perfect voor de crea bea’s onder ons: de knutsel muurstickers.

Vergelijk alle prijzen van Sticker muur en bespaar tot. De muursticker boom en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Bekijk het aanbod stickers en laat u verrassen! Het is heel makkelijk om de geboortesticker op te plakken dankzij de meegeleverde plakinstructie en de bevestiginsrakel. We gebruiken voor het maken van onze stickers A-kwaliteit folie.


In deze video leggen wij uit hoe je een muursticker kunt aanbrengen op de muur. De meeste babykamer muurstickers heb je al binnen minuten op jouw muur aangebracht. Deze muurstickers zijn later ook weer eenvoudig van de muur te verwijderen zonder schade aan de muur ! Trek dan een hoekje van de muursticker af en trek het papier gedeeltelijk los van de sticker. Plak dit eerste stukje op de muur.


Muurstickers blijven plakken op een groot aantal matig gestructureerde ondergronden. Denk aan baksteen en beton. De folie is waterafstoten UV-bestendig en makkelijk schoon te maken. Het vinyl is flexibel waardoor de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft.


Dit effect kun je benadrukken door de sticker na applicatie te verhitten met een. Ze kunnen op zo goed als elke muur binnenshuis geplakt worden. Daarnaast kunt u de sticker het beste plakken op een vlakke ondergrond.


De belangrijkste voorwaarde voor een goede hechting van de sticker is dat de muur vet- en stofvrij is. Deze stickers zijn altijd geschikt voor binnen- en buiten toepassingen (tenzij anders omschreven) en plakken op alles wat hard en glad is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts