maandag 29 augustus 2016

Fonq facebook

Q is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Wie kan er wel wat fonQ gebruiken? Q is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.


Gebruik van deze site, als onderdeel van fonq. BV, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ. Q heeft een zeer uitgebreid meubelassortiment met meubels voor elke stijl en elk interieur. De vele merken hebben talloze stijlvolle en eigentijdse ontwerpen om je woning mee in te richten: van fauteuils tot bijzettafels en van bureaus tot opbergkasten.


In deze laatste categorie heeft fonQ een zeer gevarieerd aanbod! Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je ook keuzehulp en inspiratie.


Met verschillende woonaccessoires kan een deel van je persoonlijkheid teruggebracht worden in het interieur. Q is dé woonaccessoires webwinkel met een uiteenlopend assortiment voor in elk huis!

Q heeft alles voor de woonkamer, dus ook diverse meubels om de kamer helemaal compleet te maken. Voor het afrekenen wordt de klant nog wel verwezen naar Fonq. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


Voor mij geen fonQ meer voor mijn geld! Het lukt fonQ niet om een Black Friday bestelling te leveren of daarover te communiceren. Klantenservice is onbereikbaar en op mails krijg je ook alleen maar een automatische reply.


Het verbaast me dat nog niemand FonQ hiervan op de hoogte heeft gebracht. Helaas nog steeds korting ipv. Misschien dat ze de fout herstellen en dat je straks wel. Je ontvangt iedere nieuwe FonQ kortingscode of actie via de nieuwsbrief. Iedere week heeft FonQ nieuwe aanbiedingen met heel veel korting op diverse producten.


De klantenservice van FonQ is alle dagen van de week bereikbaar voor al je dringende vragen. Fonq zegt: bij de order staat een retourknop, dat is het makkelijkst. Nu, bij onze order niet, dus dat werkte al niet. FonQ staat voor fonQelende voorwerpen om in huis of buiten te plaatsen.


Met een selectie van A-merken, originele design-items en prachtige cadeau-ideeën vind je bij FonQ altijd een verrassend aanbod.

Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent. Check de aanbiedingen bij Fonq Amsterdam☑️. Vergelijk de prijzen van o. Theepot, Kom, Bestek in de nieuwe folder van Fonq hier! Voor een snel antwoord kunt u ook het contactformulier op de website invullen.


Natuurlijk kunt u ook altijd de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Drievoudig bekroond concept. Online woonwinkel fonQ heeft meer dan 60. Q biedt een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie, en helpt je bij het inrichten van je huis. Bekijk de beste aanbiedingen en prijzen in de nieuwe Fonq folder.


Followers, 4Following, 6Posts - See Instagram photos and videos from Geef je huis wat fonQ ! Werken bij FonQ iets voor jou? Tempo-Team helpt je aan jouw nieuwe baan, dus solliciteren maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts