maandag 22 augustus 2016

Ondersloop kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruime keuze tuinartikelen online. Design, Direct Van De Makers.


Ontdek ons unieke assortiment kussens.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Je slaapt zacht en lekker fris omdat de stof lyocellvezels bevat die vocht absorberen. Licht geruwd voor optimale vochtopname. Gedegen confectie voor lange levensduur.


Geschikt voor de droogtrommel. Houd je matras en kussen langer goed en fris met een matrasbeschermer en een ondersloop.

Alles kan gewassen worden op graden. Beschermt tegen vuil en vlekken, waardoor je kussen langer meegaat. De kussenbeschermer is machinewasbaar op °C, een temperatuur die de huisstofmijt niet overleeft.


Verleng de levensduur van je kussen met deze waterproof ondersloop van ademend polyester. De speciaal ontworpen hoes beschermt tegen vlekken terwijl het oppervlak koel en comfortabel blijft. Ook ideaal voor zakenreizen en vakanties wanneer je zeker wilt zijn van een schone en onbezorgde nachtrust. Een duurzame investering dus.


Door de hotelsluiting van de kussenbeschermer is het instoppen van het kussen in een handomdraai gedaan. De bio molton onderslopen zijn wasbaar tot graden. Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer.


Ga bijvoorbeeld voor extra rust en kies voor een kleur die ook voorkomt in het dekbedovertrek. Deze kleur krijgt dan extra aandacht. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Vandaag bestel morgen in huis! Deze vernieuwde bamboo pillow, met een tijk van bamboevezels, zorgt voor een optimale nachtrust! Het bamboe kussen heeft een drukverlagende vulling.


Ben je op zoek naar extra bescherming van je hoofdkussens? Ondersloop voor kussen in waterafstotend stretch molton REVERIE BEST. Stop je kussen dan in een beschermende molton ondersloop. Deze Snoozing molton onderslopen beschermen je hoofdkussen tegen vuil, vocht en vlekken.


Ook zorgen deze kussensbeschermers ervoor dat je kussen langer meegaat. Molton is een geruwde katoen en neemt beduidend méér vocht op dan een glad katoenen ondersloop. Een molton kussensloop is derhalve aan te raden bij elk hoofdkussen. Deze set van molton slopen zorgt er voor dat de levensduur van je kussens verlengd wordt.


De molton sloop is gemaakt van katoen en polyester. De slopen zijn voorzien van een rits en hebben een afmeting van 60xcm. Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken.


Kussenslopen zijn hier een voorbeeld van. Een goed hoofdkussen draagt bij aan een fijne nachtrust en aan een goede gezondheid. Het is belangrijk om een kussen te kiezen dat bij je behoeften past. Om je te helpen met het kiezen van het juiste kussen , geven wij in deze hoofdkussengids wat meer uitleg over de verschillende soorten kussens die te koop zijn bij JYSK.


Was deze binnenstebuiten en met gesloten rits. De tijk mag niet in de droger. Als u een nieuwe tijk wenst te bestellen of als de vlek doorgedrongen is tot in de kern van het kussen of matras en niet schoon te maken is met een vochtige doek, neem dan contact op met onze klantenservice.


Mijn matras verschuift, hoe los ik dit op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts