woensdag 10 augustus 2016

Bordje baby

Het Oogaa siliconen bordje is gemaakt van buigzaam, veilige (voldoet aan alle strenge eisen die gesteld worden aan siliconen producten die je aan je kind geeft) siliconen. Krijgt je baby het bordje in zijn of haar handen is het zacht voor het tandvlees. Het kan dus geen kwaad als je kindje besluit op het lepeltje te sabbelen of het bordje.


Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal.

Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen. Je baby zal graag aan tafel eten als het eten op dit prachtige servies van het Deense merk Liewood wordt geserveerd.


Het servies bevat een bord , een kom, een beker, een mes en een lepel. Shine bright like a (little) star! Dit bordje is hét ideale baby cadeau om het kindje en de (kersverse) ouders mee te verrassen.


Je kunt op een leuke en makkelijke manier de naam en geboortedatum van het kindje toevoegen aan het mooie bordje , in de kleur groen, zodat eten echt een feestje wordt.

Eten van deze leuke kinderserviesjes met naam wordt vanzelf een feestje! Want wat is er nou leuker dan je eigen bordje met beker te kunnen ontwerpen! Maak een keuze uit een van onze leuke afbeeldingen of upload je eigen afbeelding, foto, tekening of handafdruk. Je ontwerpt jouw persoonlijke cadeautje(s) online in een paar eenvoudige stappen.


Ben je op zoek naar een voedingsbordje? Bij Baby -Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs! Het is een leuk en vrolijk warmhoud bord met vakjes waardoor je verschillende voedingsmiddelen kunt scheiden, dit is handig. Ook past de inhoud van een 2gram potje Olvarit in het warmhoud bord. Borden heb je in veel verschillende formaten.


Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein. Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur. Het is maar net voor welke gelegenheid je nieuwe borden nodig hebt en in welke stijl.


Wij gaan het bedrijf stoppen. Bordje Baby prijzen vergelijken.

Alles moet weg voor een zachte prijs. Alle geboorteborden zijn te koop incl. Persoonlijke bedrukte kinderbordjes voor tijdens feestdagen en verjaardagen. Te bedrukken met design naar keuze! Leuk en origineel cadeau-idee voor verjaardag of als kraamcadeau.


Leuk voor aan het ontbijt of met verjaardagen: onze nieuwe bordjes met naam! De bordjes zijn te bedrukken met eigen naam en afbeelding. Leuk in het effen baby roze je kan deze bordjes zelf leuk combineren met de diverse thema`s. Ook leuk te gebruiken bij de geboorte! Lekker kliederen en er een smeerboel van maken, dat kunnen kinderen wel!


Met het kinderservies van IKEA doen ze dat in ieder geval op een verantwoorde manier. Al het kinderbestek, bordjes , bakspullen en kommen zijn bijna onbreekbaar en altijd ongevaarlijk. Plaats het opvallend gele bordje Baby on Board van Safety 1st in je auto. Met de zuignap plak je deze direct en eenvoudig aan de binnenkant van je achterruit.


Ga veilig op pad met je baby en laat iedereen weten wat je ver. Het bordje is origineel ontworpen om de hulpdiensten erop te attenderen dat er een baby of klein kind in de auto aanwezig is. Een heerlijk pasta of curry smaakt net wat lekkerder in een diep bord.


Met ander serviesgoed creëer je een harmonieus geheel en eet je helemaal in stijl. Servies in alle soorten en stijlen. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Goedkope geboorteborden, vlaggen, spandoeken, raamborden en stickers voor de geboorte! Het grootste aanbod plastic borden , aluminium borden en veel meer.


Ontwerp eenvoudig en voordelig je eigen borden naar wens op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts