maandag 8 augustus 2016

Dubbele rails voor gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind gordijnen rails het nu op Kensaq. Bestel Gordijnen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!

Standaard leveren wij de dubbele rail uit met eindstoppen en eindkappen. Deze worden door ons geassembleerd wat het voor u eenvoudiger maakt. Voordat tot verpakken van de dubbele rail wordt overgegaan, wordt de gehele rail behandeld met een speciale siliconenspray. Dubbele gordijnrails om zowel vitrage als overgordijnen op te hangen. De platte dubbelspoor gordijn rails van Conceptrails bieden genoeg ruimte om vitrage en dikke gordijnen op te hangen.


De dubbele rail bestaat dus uit sporen met een tussenafstand van cm. Door de afstand kunt u zowel vitrage als verduisteringsgordijnen met een vlinderplooi, enkele plooi of dubbele plooi ophangen. Set van gordijnbochten met uiteinden voor dubbele gordijnrails.

Een gordijnrails is een goed alternatief voor een traditionele gordijnroede. We hebben zowel enkele als dubbele rails in ons assortiment. We bieden ook railtypen waarmee je een perfecte overlap van je gordijnen kunt creëren. De Goelst gordijnrails series. Omdat de gordijnrail uit sporen bestaat, hoeft u de rail maar 1x te monteren.


Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Gordijnen zorgen voor sfeer en privacy en sluiten tegelijkertijd licht van buiten af. Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al. Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen.


Een mooie stof, een prachtige kleur, wellicht een hip patroon. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Handige Gordijnrails kopen?

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Vind de beste selectie dubbele rails voor gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit dubbele rails voor gordijnen voor de dutch luidspreker. Gecombineerd met onze verbindingsstukken kun je je gordijnen individueel op maat ophangen. Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins.


Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte. Wave gordijnrails en glijders voor uw wave gordijnen. Creëer eenvoudig een mooie golf (wave) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof.


De rails kunnen makkelijk op maat gemaakt worden (afzagen) of gekoppeld met een koppelstukje. Ik heb zelf geen driedubbele rails gezien, maar er zijn in elk geval ook dubbele rails. IKEA heeft ook runners, maar die zitten in een idioot doosje met verschillende soorten gordijnhaken (Euro). Indien de rail anders verdeeld moet worden, dit graag bij de bestelling aangeven. Indien je kiest voor een wave gordijn , worden er speciale runners meegeleverd voor wave gordijnen.


Een metalen rolmaat die de breedte en hoogte in keer kan meten is een must. Meet voor de zekerheid twee keer, een vergissing is zo gemaakt! Als je al een rail of roede hebt, hang deze dan op voor je gaat meten. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig.


En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts