woensdag 31 augustus 2016

Artifort mare bank

Kom eens langs in onze showroom. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Haal vandaag nog die design plafondventilators in huis. De Mare is een tijdloze bankencollectie van Artifort met strakke lijnen en subtiele details. Een design van de gerenommeerde Nederlandse ontwerper René Holten.


Kenmerkend aan de Mare zijn de inkeping in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank.

Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden. Mare beschikt over robuuste flanken en een slanke pootconstructie die helemaal doorloopt tot in de romp. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens.


De basis van de Mare bestaat uit een 2. Artifort mare vaste kussens zits bank showmodel deze artifort mare vaste kussens zits bank is bekleed met stof - select van ar. Artifort Mare bank is ook leverbaar als fauteuil, loveseat en hoekbank. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Gebruikt Ophalen Tweepersoons. Het is een ingetogen ontwerp met strakke lijnen en subtiele details. Kenmerkend voor het ontwerp zijn de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank.


Een tijdloos design en een heerlijk comfort gecombineerd. Dat is de Mare bank van Artifort. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Vind opleiding trendwatcher.


Bekijk ons Ruime Assortiment. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Beide hebben een historie die tot de dag van vandaag haar stempel drukt op de wereld van het zitmeubel. Mare Romance bank De losse kussens van de Mare Romance geven deze bank iets nonchalants. Duidelijk herkenbaar als familie van de Mare , met een geheel eigen uitstraling. Artifort More Mare hoekbank De naam zegt het al, More Mare is de uitbreiding op de stijlvolle bank van René Holten, de Mare.


Interieurhof scoort een 4. De comfortabele designbank heeft halverwege een karakteristieke inkeping.

Artifort mare bank zits zwart leder, in goede staat, normale gebruikersplooien in het leder. De bank is in diverse varianten verkrijgbaar: als 2-zits, 5-zits en 3-zits bank met smalle of brede armleuningen, maar ook als loveseat en fauteuil. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Alle aanbieding buffetkast online bestel je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts