maandag 15 augustus 2016

Wastafel beton

Wastafel beton

Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Wastafel beton

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Wastafels van alle merken op beslist. De betonnen wastafel zijn een onderdeel van de stoere maar toch stijlvolle sanitair familie. Deze betonnen wastafel is daardoor zeer geschikt voor in de moderne of landelijke badkamer.


Combineer de wastafels van beton met de onderkasten uit de serie Allure. De onderkasten zijn greeploos, met opbouwgreep of infreesgreep. Al onze wastafels worden speciaal voor u op maat gemaakt.


Wilt u een nieuwe betonnen wastafel voor uw badkamer? Onze betonnen wastafels zijn een aanrader voor een badkamer vol met sfeer. Met de betonnen materialen krijgt uw badkamer een moderne en stoere uitstraling.


De binnenzijde van deze wastafel loopt schuin naar beneden weg. Om het beton goed te verdichten wordt de mal op een trilbank gelegd. Na ongeveer dagen is de beton voldoende uitgehard en wordt de wastafel uit de bekisting gehaald.


Een keuken met Beton Cire Pro, een overweldigende badkamer, een uniek toilet, het kan allemaal bij betoncirepro. De wastafel moet nu ongeveer weken drogen. Betonnen wasbakken van SolidDutch Beton staan bekend om hun moderne design en hoogwaardige afwerking. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 399.


Een wastafel of badkamer meubel van Beton Cire word in lagen op M. De eerste laag geeft de effecten en met de tweede laag trek je hem zo glad je wilt. Badmeubel met betonnen wastafel vind je bij Badkamerxxl. Gratis thuisbezorgd en snelle levering! Daarom is de wastafel voorzien van Beton Cire afgewerkt met onze heavy Coating. Dit is een speciale coating die ook tegen belangrijke chemicaliën is beschermd waardoor hij zeer hygiënisch is.


Ben Acero wastafel beton cm. Ze hebben strakke lijnen en door de grijze neutrale kleur zijn de wastafels goed te combineren met diverse badkameraccessoires. Grijp nu uw kans en ga voor een betonnen wastafel naar onze website, waar u alle nodige informatie vindt. Beton is een samenstelling van zan cement, grind en andere hulpstoffen. De samenstelling van de betonspecie wordt afgestemd op de grootte en de vorm van de wastafel.


Tijdens het mengen van de specie worden pigmenten toegevoegd om de beton een kleur te geven. Het is ook mogelijk gekleurde beton te maken. Koop en verkoop beton wastafel eenvoudig op Marktplaats.


Wastafel beton

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! U krijgt daarom dus een uniek stuk vakwerk in uw badkamer. Een betonnen wastafel heeft de perfect eigenschappen om te gebruiken in een badkamer.


Er is veel mogelijk, verschillende diktes en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts