maandag 15 augustus 2016

Grote klok met foto

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Grote klok met foto

Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc. Een klok met foto is een uiterst originele wanddecoratie die ook nog eens erg functioneel is. We hebben immers allemaal meerdere klokken in huis.


Klokken zijn niet alleen ontzettend handig in gebruik, omdat we nu eenmaal altijd op de hoogte willen zijn van de juiste tij maar vormen vaak ook nog eens een onderdeel van het interieur. Een ronde klok met een eigen afbeelding, foto of logo. Leuk om zelf aan de muur te hebben hangen, maar ook leuk om als cadeau aan iemand te geven. Ook zeer geschikt op een kinderkamer. Upload uw afbeelding en rond de bestelling af.


Grote klok met foto

Een vierkante klok met een eigen afbeelding, foto of logo. Ook erg leuk op een kinderkamer. Ook als ronde klok verkrijgbaar.


Geef een persoonlijke grote ronde glazen klok met eigen foto of ontwerp bedrukt cadeau. Uw mooiste foto bedrukken op een klok is voor uw keuken, kantoor of slaapkamer een unieke decoratie op de muur. Met jouw favoriete foto afgedrukt op de klok is je klok niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De klok met foto is te bestellen in een ronde vorm.


Wanneer je jouw klok met eigen foto besteld hebt, ontvang je hem binnen drie werkdagen. Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is. Neem dan contact op met onze klantenservice.


Klok met foto online bestellen. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig. Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag.


Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto.


Vandaag bestel morgen in huis! Personaliseer een Bureauklok hardboard met Naam en Foto. Wat is er leuker dan een klok een persoonlijk tintje te geven door een foto achter de klok te plakken. Dat is mogelijk met een fotoklok.


Grote klok met foto

Je kan je eigen foto achter een klok zetten of de foto van een vrien kennis of familielid. Op dit moment bieden wij fotoklokken aan van Karlsson en van Presenttime. Wandklok met foto frames. Deze zwarte fotolijst heeft een klok in het midden.


Tijd is veel waardevoller dan gel vinden we bij CanvasCompany. Met een foto op klok wordt het nu nog leuker om naar jouw gepersonaliseerde klok te kijken. Jouw ronde of hartvormige fotoklok kan morgen al bij jou aan de muur hangen vanaf €295. De tijd vliegt voorbij met een foto op klok van.


Als je een mooie scherpe foto hebt en je wilt een sterke blikvanger dan is een klok zoals dit een goede optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts