maandag 29 augustus 2016

Feng shui opleiding amsterdam

Feng shui opleiding amsterdam

Praktijkgerichte MBO- en HBO- opleidingen in Deeltijd. Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO!


Vind hier alle deals in Almere! Zij delen in een vijf-daagse module hun expertise en ervaring met de Feng Shui studenten. Klassieke Feng Shui advies en opleidingen in Amsterdam en geheel Nederland. Een professionele Feng Shui docent begeleidt je tijdens je opleiding zodat jij alles te weten komt over de basisprincipes en verschillende varianten van Feng Shui , de relatie tussen mens en leefomgeving, een woninganalyse volgens de Acht Huizen Theorie, huizen inrichten volgens de principes van de Feng Shui , het stimuleren van de harmonieuze. Aan de academie leer je de klassieke Feng Shui technieken zoals gedoceerd door Feng Shui Grand Master Lillian Too.


Feng Shui opleiding voor startende en gevorderde Feng Shui beoefenaars. Allemaal met een eigen insteek en kwaliteit. Volg de cursus Feng Shui en ga aan de slag als deskundige. Thuisstudie van maanden. Feng Shui Design Academy in Culemborg is dé opleider voor Klassieke Kompas Feng Shui en heeft niets te maken met de andere school en diens methoden.


Feng shui opleiding amsterdam

Deze opleiding bestaat uit cursus modules van elk lesdag, aangevuld met eindopdracht en het examen. Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden. In de overgangsperiode van vaste baan naar freelance werk volgde zij de feng shui opleiding.


Met bewondering volg ik de verrichtingen van Nina Elshof en haar academie. Ik vind het mooi om te zien hoe je met feng shui meer over je woon- en leefomgeving en vooral ook over jezelf kunt ontdekken. Met de praktijklessen van onze professionele docent leer jij alle kneepjes van het vak. OPLEIDING Feng Shui Wil jij. In deze korte cursus Feng Shui krijg je uitleg over de achtergronden en toepassingen van Feng Shui.


Hoe je Feng Shui kunt toepassen bij de inrichting van je huis vinden we razend interessant. Er zijn veel verschillende stromingen die soms zelfs tegenstrijdige adviezen geven. We stellen je dan ook graag voor aan Joris van de Weerd. Hij volgt een opleiding bij dé Feng Shui autoriteit van Nederland: Nina Elshof. Holistik kijkt de komende maanden mee over zijn schouder.


Deze keer: het belang van je voordeur. De oplossingen zijn juist heel praktisch en concreet. Feng Shui is niet zweverig, niet duur en ook niet perse heel ingrijpend. En toe te passen voor elke stijl en elk interieur, zowel zakelijk als privé.


De naam YoY staat voor geluk, blijdschap (Joy), met een kwinkslag naar de Y van Yolanda. Feng Shui kan, door de omgeving te vernieuwen en van nieuwe energie te voorzien, het welbevinden van de mens, van jou dus, enorm verbeteren. Verzorgt energievolle spirituele opleidingen.


Werken aan zelfontwikkeling met behulp van de Elementen: Feng Shui , Elementen Voeding, Nine Star Ki. Droom jij ook van een nieuwe hobby als feng shui consultant? Middels onze unieke studiemethode heb je in korte tijd feng shui onder de knie.


Als gecertificeerd Feng Shui coach gebruik ik de Feng Shui wijshei de Chinese astrologie, mijn creativiteit én mijn intuïtie als mijn belangrijkste kompas bij het inrichten van jouw woon- en werkomgeving. Samen richten we jouw fysieke en sociale omgeving zo in, dat het jou op alle vlakken in je leven maximaal ondersteunt en helpt groeien. Vaak denken we bij feng shui aan wat bizarre oosterse regeltjes, maar wist je dat veel interieur designers vrijwel allemaal de feng shui filosofie toepassen als basis voor hun designs? Feng shui is een oosterse filosofie die erop gericht is om een zo prettig en aangenaam mogelijke sfeer in huis te creëren.


Feng Shui master Nina Elshof eet, denkt, droomt en leeft Feng Shui. Voor haar is het al meer dan twintig jaar de meest praktische en voor de hand liggende tool om geluk en welzijn in je leven uit te nodigen. In deze blog legt ze haarfijn uit hoe kleur volgens de richtlijnen van Feng Shui voor je kan werken. In je huis én in je kleding.


Feng shui opleiding amsterdam

Feng Shui komt oorspronkelijk uit China en vertaald de opvattingen over stedenbouw, architectuur en interieur. Deze principes ontstonden voor een gedeelte ooit uit praktisch nut en voor een deel onder invloed van de groeiende belangstelling in Feng Shui. In de meer dan twintig jaar dat ik nu met Feng Shui werk, heb ik de wereld van Feng Shui tot in de uithoeken leren ontdekken.


Het was een waar avontuur dat gelukkig nog lang niet afgelopen is en zelfs vorm heeft gekregen in een meer eigentijdse benadering met Conceptual Feng Shui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts