maandag 29 augustus 2016

Klei vaas

Gebrande klei te gebruiken als toevoeging aan klei. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Van Beginner tot de Serieuze Visser. KLEI brengt de rijkdom van keramiek bij u thuis met praktische artikelen, fraaie foto’s en verrassende invalshoeken.


Als abonnee ontvangt u KLEI een heel jaar lang.

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over vaas van klei te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene vaas van klei materiaal is keramiek.


Gekleurde vazen geven bloemen en planten meer kleur. Zo komen de rode rozen met groene bladeren nog beter tot hun recht in een roze vaas. Je kunt de vazen ook als woonaccessoire ter decoratie neerzetten.


Of combineer je favoriete gekleurde vaas met kaarsen in dezelfde kleur.

Dat staat extra leuk op tafel. Yixing klei - Een zeer fraai yixing aardewerk vaas. Gedecoreerd met vogel op bloesemtak.


Met een mooie vaas of schaal van glas, keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look. Ook handig om als windlicht te gebruiken. Aan de buitenkant zie ik geen barsten, er is een te dunne opening om binnenkant te kunnen zien. Ik begrijp niet goed waarom die niet waterdicht is. Hoe kan ik die toch waterdicht krijgen ? Keramiek, klei Allerlei ideeën.


Na het volgen van een workshop helemaal enthousiast, nu dus ideeën verzamelen. Wie weet komt het r ooit van om zelf iets te maken. Hoe maak je een vaas van klei ? Een kleine vaas op de vensterbank of een grote vaas als eyecatcher in de hoek van de woonkamer kan een hele sfeervolle aanvulling zijn op de rest van het meubilair. Heb je een leeg hoekje op de kast?


Zet dan daar eens drie vazen van verschillende maten neer en zie wat het kan doen met de sfeer van een kamer.

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. In deze workshop ga je een vaas of pot opbouwen met rollen klei. Na de uitleg van deze eeuwenoude techniek ga je een ronde vorm ontwerpen en maken van kleirollen.


Na ongeveer twee weken kun je de gebakken objecten ophalen. Knutselklei zoals Dasklei (speelgoedwinkel) of Creallklei (Action) wordt ook wel zelfhardende klei genoemd. De klei wordt vanzelf hard en je hebt er dan ook geen oven voor nodig.


Stap-voor-stap beschrijvingen. Een grote vaas is mooi op een grote lange tafel, een kleine vaas past vaak mooi op een bijzet tafeltje of naast de tv. Zo is er voor elk interieur en plekje in het huis een mooie vaas te koop, waar wacht je nog op?


Naast dat een vaas voor je eigen interieur een leuke toevoeging is, is het ook leuk om als cadeau te geven. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts