woensdag 24 augustus 2016

Bohemian interior

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Kies uit producten vanaf € 385. Haal vandaag nog die boho kleding in huis. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bij deze stijl draait het vooral om de aankleding.


Bohemian interior

Denk aan een mooi grafisch vloerklee rotan manden en textiel met felgekleurde prints, franjes en kralen. Een wandkleed is een typerend pronkstuk en de aztec-print mag niet ontbreken. Qua grote meubels kun je denken aan een rieten hangstoel.


Eigenlijk kan bijna alles in een bohemian interieur. Je ziet in deze woonstijl vaak verrassende combinaties van kleuren en prints terug. En hoewel je die combinaties in eerste instantie misschien niet zou verwachten, zul je zien dat het binnen een bohemian interieur vaak toch erg mooi is.


Bekijk meer ideeën over Interieur , Boho en Boheems leven. It’s a design that does not force you to stick to a bunch of rules like other do. Bohemian design is for people who think outside the box.


The bohemian interior design is random and busy. There are not any bare spot in a bohemian room. If you have an empty space, fill it with paintings, pillows and figurines. Maar ik vind het tegelijkertijd ook een ingewikkelde stijl om te realiseren in mijn eigen interieur.


Ik wil namelijk niet All The Way gaan… maar gewoon een klein beetje bohemian toevoegen. Dit prachtige huisje in West Australië is het perfecte voorbeeld van een bohemian interieur of van bohemian style wonen. Een bohemian interieur is een ware mix van stijlen die komen uit verschillende werelddelen vergezelt door bonte kleuren als roo roze, geel en oranje.


Riet, textiel en koper zijn drie goede voorbeelden hiervan. Spiegels, wandkastjes maar ook kussens en kleden. De ultieme bohemian sfeer in stappen. Heb jij een expressieve, gedurfde stijl? Zit je vol met nieuwe ideeën en ben je dol op eigenzinnige kleuren, vintage vondsten en dierbare details van verre reizen?


Ga dan voor de ultieme bohemian sfeer in je interieur. Find and save ideas about bohemian interior on Pinterest. In de zomer zie je dat een bohemian chic interieur steeds vaker terugkomt.


Het is heerlijk om deze stijl op je balkon te verwerken of een hoekje in de tuin waar je alle leuke frutsels kwijt kunt. Leg op je balkon verschillende kelim- en aztec vloerkleden over elkaar heen. Om alvast in de stijl van een bohemian interieur. Bij bohemian denk je meteen aan Ibiza. Logisch, want daar is de stijl in de jaren ’ontstaan en nog steeds ongekend populair.


Bohemian interior

Je vindt er markten vol kleding, sieraden en woonaccessoires. This aesthetic flies in the face of modern sensibilities and embraces the carefree, the relaxe and the unusual. Ben je dol op exotische prints, rijke materialen en een vleugje vintage?


Dan is de bohemian woonstijl echt iets voor jou. Met dit stappenplan geef je jouw interieur in een handomdraai ook zo’n exotische make-over. In een bohemian style interieur , ook wel boho interieur , is niets te gek. Allerlei kleuren kunnen door elkaar gebruikt worden.


Bohemian interior

De bijzonderste materialen mogen terugkomen en vondsten van al je reizen mag je tentoonstellen. Ingetogen, sterk en altijd boho (chic).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts