woensdag 17 augustus 2016

Gordijnstang ophangen

Groot aanbod Gordijnstangen. Bestel simpel en snel jouw Gordijnstangen. In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een gordijnroede ophangt. Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een.


Het ophangen van een gordijnrail aan het plafond is makkelijker als je eerst een basislat aan het plafond bevestigt. Schroef deze op een paar plaatsen aan de plafondbalken vast.

Op deze basislat komen de schroeven waarmee je de U-railsteunen kunt ophangen (om de cm). Steunen eerst aan de rail en vervolgens vastschroeven. Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails.


Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Eenvoudig online bestellen.


Je gordijnen kun je nu heel makkelijk ophangen. Hang de stang over het raamkozijn (breedte van ca. cm). De gordijnstang wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geklemd.

Zelf de gordijnen ophangen - benodigdheden. Deze telescopische gordijnstang is in verschillende lengtes verkrijgbaar zodat je ze voor. QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie.


Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen ! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Goedkope gordijnstangen bestellen? Voor het ophangen van gordijnen vind je hier kant en klare gordijnstangen , gordijnstang op maat of verstelbare gordijnstangen in de aanbieding. Vergelijk de prijs bij onderstaande selectie webwinkels om je gordijnstok te kopen via internet. We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is.


Een gordijnstok voor lusgordijnen en ringgordijnen koop. Een roede is een handig hulpmiddel voor het ophangen van uw gordijnen. Gordijnstangen of –roedes bestaan in diverse kleuren, materialen en afwerkingen. Gordijnroedes dienen als houvast voor de door u uitgekozen raambekleding.


De gordijnroedes kunnen aan de uiteindes ook afgewerkt zijn met een fantasie. Gordijnen met lussen of ringen, kun je ophangen aan gordijnroedes. Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond.

Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen. Gordijn roedes en gordijnophangsystemen zijn nodig om je gordijnen op te hangen. Bij Leen Bakker vind je alles voor het ophangen van gordijnen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Nadat wij ons terras in een serre hadden veranderd wilden wij hierin graag ook gordijnen ophangen. Helaas maakte men er ons op attent, dat wij voor het aanbrengen van de gordijnen niet mochten boren. Zodoende kwamen wij op het idee, de gordijnroe met magneten te bevestigen.


Bekijk ook onze montage video voor gordijnrails ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts