vrijdag 26 augustus 2016

Behang met dierenprint

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Wij hebben een grote collectie met dieren behang.

Maar ook gestileerde diertjes voor op de kinderkamer. Of wil je kind dinosaurus behang op de muur? Met ons dieren behang bij abcbehang. Groot assortiment in dieren behang.


Kleurrijke verzameling behang met dieren en dierenprint. Behang met vogels in de boom, jungle of het bos en behang met fossielen, dieren en dierenprints. Printen zoals flamingo, krokodil en luipaard plus nog veel meer dieren.


Dierenprints in het interieur blijven hot! Zo kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer perfect decoreren en kunt u de bezoekers laten zien dat u smaak heeft.

Deze decoratie past ook geweldig in de hal. Voordelig te bestellen bij Behangwereld. Steenprint behang Is een stoer interieur echt wat voor jou? Met behulp van baksteenbehang geef je de muren in huis een stoere, industriële uitstraling. Combineer deze prints met ruwe, verweerde materialen zoals hout, wol of ijzer om jouw stoere interieur helemaal af te maken!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Veel keuze in dierenbehang voor de kinderkamer in de vorm van behang en ook kinderranden.


Dieren op behang voor kinderen en volwassenen. Behangdessins met boerderijdieren of liever een behang met gezellige circusdieren met zeehonden of bosdieren. Ook beren en knuffelbeesten zijn er volop als behangdessin.


Behang met een dierenprint. Of het nu luipaar tijger, krokodil (croco), rog, zebra, pony of behang met structuur van palingleer is. Buningh heeft een unieke behangcollectie Kleur je muur eens met een bijzonder behang. Bijvoorbeeld met een behang met het effect van een dierenhuid of een dierenprint.


Het effect van behang kan je nooit met verf bereiken. Blader nu door onze collectie en maak een keuze. Je kan direct online bestellen.

Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Het motief wordt continu herhaald en zorgt voor een strakke, maar tegelijkertijd speelse afwerking, perfect voor in de kinderkamer! Behang dierenprint : In de categorie dieren behang hoort ook het behang met dierenprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts