vrijdag 19 augustus 2016

Autolak online

Autolak online

Al ruim jaar wordt er autolak verkocht in de winkel aan de Lagendijk in Ridderkerk. Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Heeft u twijfels over de kleur? Wij adviseren u graag daarbij! Uw autolak bestelt u online bij Color Up.


U kunt werkelijk elke autolak bij ons bestellen. Maak via onderstaande button een account aan en. Wanneer je autolak online wilt bestellen op kleurcode, dan kan het lastig zijn de juiste kleur te kiezen.


Autolak koop je eenvoudig online bij bol. Wij begrijpen dat je niet elke kleurcode uit het hoofd weet, wanneer dit niet in je kentekenbewijs staat. Wij leveren autolak in iedere gewenste kleur, in zowel spuitbussen als blik. CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints. Wij maken ook autolak op basis van een opgestuurd staaltje of door een check met de Spectrophotometer.


Autolak online

Wij zijn gespecialiseerd in uw spuitbus autolak en autolak in blik, leverbaar in alle kleuren op automerk en kleurcode. Tevens RAL kleuren en autolak speciaal op kleur gemaakt. U kunt al onze autolakken direct online bestellen. Wij mengen autolak met onze eigen mengmachines en verzenden verzekerd in binnen- en buitenland. Online autolak bestellen, in blik en in spuitbus.


Als online verfgroothandel verkopen wij autolak op online bestelling aan het schadeherstelbedrijven en spuiterijen in blik en in spuitbus (per stuks). Bij Bullstore bestaat het assortiment van lakken uit alle denkbare lakken voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in het automotive segment. Van specifieke producten voor de voorbehandeling (zoals filler, spuitplamuur, primer, zinkspray en ontvetter), afwerklakken, afwerkingsproducten tot zeer specifieke lakken.


Het eerste component is de autolak zelf en het tweede component de verharder die de 2K verf laat uitharden. UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Wij bieden een groot assortiment autolakken aan.


Wij verkopen merken als: Motip, Ral Duplicolor, Mipa, Autoglym en nog veel meer! K autolak online bestellen. Spraymaxstore heeft het voor u eenvoudig gemaakt om online uw 1k autolak spuitbus te bestellen. Naast autolak van het merk Profix bestaat ons assortiment ook uit een volledig non-paint-programma.


Autolak online

Denk aan afplaktape, afplakpapier, afplakfolie, schuurpapier in allerlei soorten en maten, en beschermingsmiddelen. This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website.


Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts